Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Verici Kulesi Yükseliyor

Çanakkale için farklı bir

Çanakkale için farklı bir değer olacak olan, “Çanakkale Karasal Sayısal Radyo Televizyon Verici Kulesi Yapım İşi”nin yüzde 15’lik kısmı tamamlandı. 34 Milyon 200 bin TL’lik proje, Çanakkale’de yeni bir alan yaratacak.

Çanakkale’de bulunan bütün verici kulelerinin tek bir platform altında toplanmasını hedefleyen proje olan Karasal Yayın Kulesi’nin inşası son sürat devam ediyor. Radar tepesi olarak adlandırılan bölgeye inşa edilecek kulenin kule kısmının yanı sıra bölgede yeni sosyal alan da organize edilecek. Kulenin çevresi düzenlenerek peyzaj çalışmaları ile kentlilerin iş temposundan ve şehir hayatından kaçış noktası olarak planlanacak.

“BİTİŞ TARİHİ 2020”

Çanakkale Karasal Sayısal Radyo Televizyon Verici Kulesi’nin proje bedeli 34 Milyon 200 Bin TL olarak belirlendi. Projenin başlama tarihi 2017 olarak belirlenirken bitiş tarihi 2020 olarak açıklandı. Kulenin 2018 yılı ödeneği ise 34 Milyon 72 bin 357 TL oldu.

“TAMAMLANAN KISIM YÜZDE 15”

Çanakkale’nin merakla beklediği kulenin fiziki gerçekleşme durumu ise gün itibariyle yüzde 15… Kule ana taşıyıcı ayaklarda temel imalatları ve betonarme restoran kısmının çelik imalatları devam etmektedir.

Tunahan Ünsal

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech