Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Önlem alınmazsa ölümler artacak

Çanakkale-Çan yolu üzerinde bulunan

Çanakkale-Çan yolu üzerinde bulunan Işıklar Dörtyol Köyü mevkiinde herhangi bir ışıklı trafik önlemi olmaması nedeniyle birçok kaza yaşanıyor. Ölümlü kazaların da yaşandığı yola önlem alınmaz ise ölümlerin daha da artmasından korkuluyor. Konuyla ilgili gazetemize konuşan Işıklar Köyü Muhtarı Ali Alp; “Önlem alınmasını istiyoruz” diyerek yetkililere seslendi.

Çan yolu üzerindeki Işıklar Köyü içerisinde bulunan Dörtyol kavşağında, EDS veya herhangi bir sinyalizasyon sistemi bulunmuyor. Her iki yönden de gelen araçların bazıları hız sınırını aşarak, köyün içinden geçen bu yolda seyrediyor. Bahsi geçen yolda zaman zaman ölümlü trafik kazaları meydana geliyor. Köy halkı kendilerinin ve yakınlarının başına bir şey gelmesinden korkuyor. Köyde yaşayan çocuklar ise geçmişte tanık oldukları kazalardan kaynaklı korkuları nedeniyle karşıdan karşıya koşarak geçiyor.
Bahsi geçen yola önlem alınması gerektiğini dile getiren Işıklar Köyü Muhtarı Ali Alp; “Yetkililerden kazalara engel olacak şekilde uygun göreceği bir uygulama bekliyoruz. İl trafik komisyonuna defalarca yazı yazdım. Trafik komisyonundaki arkadaşlar geliyor kontrol ediyorlar. ‘Biz sana sonucu ileteceğiz’ diyorlar. Sonucunda Karayolları olumsuz bakıyor. Buranın tekrardan değerlendirilmesi, daha ciddi kazaların olmaması bakımından buraya bir an önce önlem alınmasını talep ediyoruz. Yetkililerden bunu yeniden talep ediyoruz. İlgililerin dikkatine sunmak istiyoruz” dedi.
Atakan Alkış

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech