Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Bayrağımıza saygımızı kimse sorgulayamaz!”

İyi Parti Çanakkale İl

İyi Parti Çanakkale İl Başkanı Eşref Bener Varol, il başkanlığı balkonunda çekilen ve tepki çeken fotoğraf ile ilgili yazılı bir açıklama yaparak “Bayrağımıza saygımızı sorgulamak kimsenin haddi değildir” diye konuştu.

İyi Parti il binası balkonunda ayaklarını uzatarak rüzgarda dönen Türk bayrağının üstündeki demire yerleştiren şahıs, hafta sonu kentte tepkilerin odağı oldu. Sosyal medyada paylaşılan ve tepki çeken fotoğraf sonrası şahıs tespit edilmiş ve ifadesi alınmıştı.

İyi Parti Çanakkale İl Başkanı Eşref Bener Varol ise konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “21 Temmuz 2018 Cumartesi günü partimiz il binası balkonunda oluşan çirkin görüntü ile ilgili İl başkanlığımızca yapılan araştırma neticesinde, bu görüntüye sebep olan kişinin M.A. adlı şahıs olduğu tespit edilmiştir. Parti üyemiz olmayan bu şahıs o gün partimize gelerek, birkaç arkadaşının partiye üye olmak için geleceğini ve onları bekleyeceğini beyan etmiştir. Ardından da sigara içmek için ön balkona çıkan bu şahıs söz konusu kabul edilemez görüntüye sebep olmuştur. Bir süre bekledikten sonra, arkadaşlarının daha sonra geleceklerini söyleyerek parti binamızdan ayrılmıştır.

Ne tesadüftür ki bu kadar kısa sürede bu olay gerçekleşmiş, aşağıdan fotoğraflandırılmış ve hemen ardından da sosyal medyada paylaşılmaya başlamıştır.

Şahısla alakalı gerekli savcılık soruşturması başlatılmıştır. Bu şahsın cezasını yüce Türk yargısının vereceğinden şüphemiz yoktur. Olayda ihmali tespit edilen parti çalışanının işine derhal son verilmiştir.

Şehit kanlarıyla boyanmış şanlı Türk bayrağımız ve milli değerlerimize olan saygımızı sorgulamak kimsenin haddi değildir. Bu konudaki hassasiyetimizden kimsenin şüphesi olamaz. Parti üyemiz dahi olmayan bir şahsın densizliğinden siyasi fayda üretmeye çalışmak ve partimize milli değerler üzerinden saldırmak siyasi ahlaksızlıktır.”

 Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech