Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SMMMO’dan Borsa’ya Ziyaret

Çanakkale Serbest Muhasebeci Mali

Çanakkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Elibol, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Saymanı Gürhan Gür ve Yönetim Kurulu Üyesi Metin Erol Ticaret Borsası Başkanı S.Kaya Üzen’i ziyaret etti.

SMMO Başkanı Kadir Elibol, Başkan Kaya Üzen’e “Yeni dönem için hayırlı olsun temennisinde bulunarak başarılar diledi. Oda olarak tüm kurum ve kuruluşlarla dayanışma içerisinde çalışmalar yapmak istiyoruz. Bugüne kadar odamızın eğitim, toplantı ve seminerlerimizi Borsa konferans salonunuzda gerçekleştirdik. Borsamızın bizlere vermiş olduğu destek için teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyarette Çanakkale Tarım ve Hayvancılık sektörünün gelişmesi başta olmak üzere, Resmi Gazetede 18 Mayıs 2018 tarihinde yayımlanarak yürürlüğe giren “Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin 7143 Sayılı Kanun” ile ilgili genel değerlendirmelerde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Kaya Üzen “Çanakkale ekonomik yönden geçmiş dönemde ki kazanımları ile birlikte önümüzdeki dönemde dinamiklerini koruyacak ve diğer illere göre çok daha hızlı gelişecektir. Bu dönemin yöneticileri olarak birlikte çalışarak, işbirlikleri yaparak Çanakkale’mizi çok daha iyi yerlere getirmenin mücadelesini vereceğiz. Burası bizim kadar sizlerin. Borsa olarak biz her konuda yardımcı olmaya hazırız. Bizim sizden ricamız mükellefleri önemli ölçüde etkileyecek konularda sizlerle işbirliğinde burada her türlü etkinliği beraber yapabiliriz. Bizim Üyelerimizin her biri sizin odanızın üyelerinin mükellefleri.. Dolayısıyla aynı geminin yolcularıyız. Üyelerimizin önlerini açmak için her türlü işbirliğine her zaman hazırız. Lütfen burayı kendi yeriniz görün.” dedi.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech