Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Tabanımızın Sesini Dinledik”

Muharrem İnce’nin destekçilerinin Cumhuriyet

Muharrem İnce’nin destekçilerinin Cumhuriyet Halk Partisi’nde Kurultay isteğiyle başlattığı “Değişim ve umut için” hareketine, Çanakkale’den ilk imzayı veren Kurultay Delegesi Çan İlçe Başkanı Av. Ümran Aydın oldu.

CHP Çan İlçe Yönetim Kurulu toplantısı sonucu kurultay için imza verip vermeyeceğinin belli olacağını belirten Çan İlçe Başkanı Avukat Ümran Aydın, toplantıda verilen ortak karar neticesinde noterin yolunu tuttu.

“İSTEKLERİNİ YERİNE GETİRMEK İÇİN SEÇİLDİK”

Gazetemize konuşan Başkan Aydın, “Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı Adayımız olarak seçim sürecinde kendini ispat ettiğini düşünüyorum. Bu partinin bu değişime ihtiyacı olduğunu da düşünüyorum. Danışma kurulu toplantısı yaptık ve tabanımız bunu istedi. Biz de tabanımızın temsilcileri olarak seslerini dinleyip imzamızı attık. Yönetim Kurulu olarak ortak karar verdik. Biz insanların isteklerine karşı durmak için değil, onların isteklerini yerine getirmek için buradayız. Bizleri bunun için seçtiler.

Doğru olduğuna inandığım için imza verdim. Umarım önümüzdeki süreçte bizi haksız çıkarmaz. İyi bir yönetici ve iyi bir lider olur diye diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Eylem Gözeldere

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech