Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kıbrıs Unutulmadı

Kıbrıs Barış Harekatı’nın 44.

Kıbrıs Barış Harekatı’nın 44. Yıldönümü dolayısıyla CHP Genel Başkan Yardımcısı Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek ve Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, sosyal medya üzerinden mesaj yayınlayarak şehitleri yad etti.

Kıbrıs Barış Harekatı’nın 44. Yıldönümü dolayısıyla CHP Genel Başkan Yardımcısı Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek ve Belediye Başkanı Ülgür Gökhan sosyal medya hesaplarından mesaj yayınladı.
Erkek, mesajında; “Zulme son vermek için yola çıktılar. Merhum Genel Başkanımız Bülent Ecevit, barış için canlarını feda eden şehitlerimiz ve gazilerimizi minnetle yad ediyoruz… #KıbrısBarışHarekatı” ifadelerine yer verdi.
Başkan Gökhan ise; “#KıbrısBarışHarekatı44Yaşında Şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anıyorum. Kıbrıs Türk halkının bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinde büyük bir destan yazan aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize minnetlerimi sunuyorum. Kıbrıs Türk Halkı’nın 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı’nı kutluyorum.” dedi.

Erkek ve Gökhan’ın yanı sıra çok sayıda seçilmiş ve vatandaş da Kıbrıs Barış Harekatı ile birlikte Eski Dönem Başbakanlarımızdan Bülent Ecevit’i saygıyla andı.

Yıldız Sağlam

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech