Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mali Müşavirler Odası ÇTSO’da

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMM) Yönetim Kurulu, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ÇTSO) yeni yönetimini ziyaret ederek tebrik etti.

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Elibol, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Saymanı Gürhan Gür ve Yönetim Kurulu Üyesi Metin Erol, ÇTSO Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

SMMO Başkanı Kadir Elibol, Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu’na başarılar dileyerek, “ÇTSO bizim yabancılık hissetmediğimiz kurumların başında geliyor. Hemen her gün Oda ile işlerimiz var. Gerek Yönetim, gerekse Personel olarak her zaman yardımcı oluyorsunuz. Ortak eğitim, seminer vb faaliyetlerde de işbirliği yapmak isteriz.” dedi.

“HER ÇALIŞMADA İŞBİRLİĞİNE VARIZ”

Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu da ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Muhasebe gibi stresli bir işi ifa ettiğiniz için öncelikle tebrik ederim. Sık sık değişen mevzuat sizlerin de kurumsallaşmasını gerektiriyor. Mesleğiniz iş dünyasının, ekonomik hayatın vazgeçilmez bir kurumudur. Hizmetlerinizin kalitesinin artırılmasına, işletmelerimizin gelişimine katkı verecek her çalışmada sizlerle işbirliğinde varız.” dedi.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech