Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Çanakkale Genç Bir Yazar Kazandı

Kültürel faaliyetlerle adından çokça söz ettiren bir kent olan Çanakkale, 24 yaşında yeni bir yazar daha kazandı.

24 yaşında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Matematik bölümü mezunu Tuğçe Çil yazarlık yolculuğuna Çanakkale’den başladı. Tuğçe Çil kaleme almış olduğu Bir Demet Gökyüzü kitabının imza gününü dün saat 18.00’de Tarla Sokak’ta bulunan Mine Cafe’de yaptı. İmza gününe Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’da katıldı.

Konuyla ilgili genç yazar Tuğçe Çil, “Çanakkale doğumluyum. 24 yaşındayım. Eğitimime Çanakkale’de devam ettim. Onsekiz Mart Üniversitesi Matematik bölümünden mezunum. Şu anda henüz gelecekle ilgili bir plan yapmadım. İlk kitabım 2016 yılında çıktı. 2012 yılından beri yazıyorum. İlk kitaba tepkiler iyi olunca ikinci kitabı yazmaya karar verdim. Kitabın adı olan Bir Demet Gökyüzü bir anda aklıma geldi. 2012 yılında bir blog açtım ve serüven blogdan yola çıktı” açıklamalarında bulundu.

Başkan Gökhan ise Tuğçe Çil’in kendisi için imzaladığı kitabı aldıktan sonra, “Bir Demet Gökyüzü adlı kitabın imza günü için geldim. Çanakkale’de bizim beraber çalıştığımız bir arkadaşımızın kızı. Matematik bölümünü bitirmiş ama edebiyata da meraklı. Matematikçiler bu şekilde farklı alanlarda etkinliklerde yer almayı seviyorlar. Bu kitabı okuyacağız” dedi.

Tunahan Ünsal

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech