Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İŞKUR’dan Çan’da Girişimcilik Kursu

9-12 Temmuz tarihleri arasında;

9-12 Temmuz tarihleri arasında; Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Çan Esnaf ve Sanatkarlar Odası, KOSGEB işbirliği ile Girişimcilik kursu düzenlendi.

Çan Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda düzenlenen kursu başarı ile tamamlayan katılımcılara törenle belgeleri verildi. Törene Çanakkale İŞKUR İl Müdürü Ali Çalışkan, Şube Müdürü Sibel Akdağ, Oda Başkanı Emin Görgün, Girişimcilik Kursu Eğitmeni Sadık Vural ve Kursiyerler katıldı.

İl Müdürü Ali Çalışkan törende yaptığı konuşmada şunları söyledi;  “Çanakkale İŞKUR olarak her yıl yaklaşık olarak 1000 kişiye belge veriyoruz, önceki dönemlerde belge alan vatandaşlarımızdan yaklaşık 250 tanesi işyerini açarak KOSGEB desteği aldı. 4 günlük kursumuz süresince katılımcılara verilen eğitimlerde, planlanan işin nasıl daha sağlam temellere oturtulacağını, işveren olarak yararlanabileceği teşvikleri, iş gücü piyasasının artılarını, eksiklerini, proje hazırlama tekniklerini öğretiyoruz. İşyerini kurup faaliyete başlayan işverenlerimize de İstihdam Seferberliği ile hayata geçirilen ilave istihdam teşvikleri ile de destek olmaya devam ediyoruz. Teşvikler hakkında detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlarımızı Kurumumuza davet ediyoruz.” dedi.

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech