Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Alman Öğrencilerden Başkan’a Ziyaret

Kardeş kent olan Almanya’nın Osnabrück kentinden değişim programı kapsamında Çanakkale’ye gelen öğrenciler, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı ziyaret ettiler.

Çanakkale ile kardeş kent olan Almanya’nın Osnabrück kentinden değişim programı kapsamında kente gelen öğrenciler, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı dün Belediye Meclis Salonu’nda ziyaret ettiler. Alman öğrenciler Çanakkale’yi çok beğendiklerini ve Türklerin misafirperver olduklarından bahsettiler. Öğrenciler en çok denizi ve denizin kente bu kadar yakın olmasını etkileyici bulduklarını dile getirdiler.

“BUGÜNE KADAR KARDEŞLİĞİ BAŞARIYLA SÜRDÜRDÜK”

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan konuyla ilgili, “Öğrenciler, gençler birbirleri ile tanışsınlar. Daha önce itfaiyecilerimiz gelmişti. Dolayısıyla bu kardeşlik projesinin ana hedefi farklı kültürleri görebilmektir. Bu kardeşliğin oluşmasında katkı sağlayan eski Belediye Başkanı’na teşekkür ediyorum. Onun sayesinde bu ilişkiler pekişti. Ondan sonraki Belediye Başkanları da bu projeyi devam ettirdiler ve bu güne kadar kardeşliği başarı ile sürdürdük.” açıklamalarında bulundu.

Tunahan Ünsal

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech