Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bozcaada’da internet bedava

Bozcaada Belediyesi’nin ücretsiz “Halk

Bozcaada Belediyesi’nin ücretsiz “Halk interneti” hizmeti başladı.

Bozcaada Belediyesi, “Halk İnterneti” hizmetinin başladığını duyurdu. Bozcaada merkezinde (Çınaraltı, iskele meydanı, Cumhuriyet Meydanı gibi yerlerde) yayın yapan internet hizmetinin hem adalılar hem de misafirlerin anlık ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla hizmete sokulduğu belirtildi.

Yapılan açıklamada, “Halk İnternetinde kişi başı 4 mbps hız sınırı ve günlük 250 mb kota uygulanacak. Cihazınızın wi-fi menüsünden Halk İnterneti’ni seçip bağlandıktan sonra internet tarayıcınızı açınız.” denildi.

Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, ücretsiz halk internetini kullanmak için yayınladığı mesajda; “Aşağıdaki fotoğraflarda görüldüğü gibi yeni kullanıcı kaydı butonuna basıp isim soyad ve cep telefonu numarası girilerek cep telefonuna gelen kullanıcı kodu alınacak. Kullanıcı kodu ve telefon numarası ile giriş yapıldıktan sonra internet kullanılabilecektir. Adaya geminin yaklaşma noktasından itibaren çekmeye başlayan wi-fi ile ziyaretçilere adada yaşam kuralları hakkında bir ön bilgi de verilmesi amaçlanmaktadır. Modern dünyanın bir ihtiyacı bu hizmeti sağlamaktan mutluyuz. Çünkü başka Bozcaada yok… Çünkü #bozcaadabizim” dedi.

Kaynak: Bozcaadahaber.com

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech