Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Belediyespor’dan güçlü imzalar

Çanakkale Belediyespor eski hocası

Çanakkale Belediyespor eski hocası Dragan Nesic ve milli oyuncu Melis Durul ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Geçtiğimiz sezon Venüs Sultanlar Ligi’nden düşen ancak Seramiksan’ın isim haklarını satın alarak yeniden birinci ligte mücadele edecek olan Çanakkale Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, önümüzdeki sezon ligte başarı edebilmek adına kadrosunu güçlendiriyor. Çanakkale Belediyespor’un Vestel Sultanlar Ligine ilk çıktığı yıl ligde kalma başarısını gösteren antrenör Dragan Nesic ve geçtiğimiz iki sezonda VakıfBank’ta kupalar kaldıran milli oyuncu Melis Durul ile 1 yıllık sözleşme imzalandı.

Çanakkale Belediyespor kulüp binasında gerçekleşen imza töreninde konuşan ikinci başkan Hüseyin Doğan Türkmen, bu sene yeni bir heyecanla lige başladıklarını belirterek; “Yönetim kurulumuz almış olduğu özverili bir karar ile yeniden birinci ligte devam edeceğiz. Bu sene de iddialıyız. Melis kızımız ilk transferimiz oluyor. Ben inanıyorum Çanakkale’ye çok katkısı olacak. Bundan sonraki transferlerimiz ile de iyi bir ekip oluşturacağız. Sayın hocamızın da liderliğinde iyi bir yere geleceğiz” dedi.

İdari amir Levent Çetin ise yaptığı konuşmada; “Önümüzdeki sezonun hazırlıklarını başlangıçta iyi yapabilmek için hocamızı da belirlemek istemiştik. Bu sebeple hem şehrimizi hem de takımımızı tanıyan Dragan Nesic hocamızla bu sezon ligimizde beraber çalışacağız. Kendisiyle sözleşme imzalayacak olmaktan hepimiz son derece mutluyuz” dedi.


Nesic; “İyi bir takım inşa ediyoruz”

Dragan Nesic; “Bu sezonun zor olacağını biliyoruz bu yüzden iyi bir takım inşa ediyoruz. Çok konuşmayacağız çok çalışacağız, çalışıp başarıya ulaşacağız” dedi.

Durul; “Bol kupalı bir sezon diliyorum”

Güzel bir sezon geçirmeyi dilediğini ifade eden yeni transfer Melis Durul ise; “Bol kupalı bir sezon diliyorum. Umarım Çanakkale’de güzel başarılar elde edeceğim” dedi.

Melis Durul Kimdir?

21 Ekim 1993 doğumlu Melis Durul, voleybola Es Voleybol altyapısında başladıktan sonra 3 sezon Eczacıbaşı VitrA forması giydi. Üç sezon Sarıyer Belediyesi’nde forma giyen Melis Durul, Genç Milli Takımın ardından A Milli Takım aday kadrosuna davet edildi. Sarıyer’in ardından iki sezon VakıfBank forması giyen Melis Durul, VakıfBank’ta iki CEV Şampiyonlar Ligi, birer Dünya Kulüpler Şampiyonası, Vestel Venus Sultanlar Ligi, Kupa Voley ve Şampiyonlar Kupası şampiyonluğu yaşadı. 1.86 boyundaki smaçör gelecek sezon Çanakkale Belediyespor için ter dökecek…

Güneşhan başkanlığa aday olmayacak mı?

Öte yandan Çanakkale Belediyespor Başkanı İsmet Güneşhan, transferlerin imza töreni sırasında geride kalmayı tercih etti. Geçtiğimiz sezon yeni transfer imzalarının hepsinde yer alan Güneşhan’ın bu imza töreninde kamera karşısına geçmemesi, yeniden başkanlığa aday olmayacağı yorumlarının gelmesine neden oldu.

Atakan Alkış

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech