Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kaya Üzen yine güven tazeledi

Umat İpsala genel kurulu

Umat İpsala genel kurulu yapıldı. Başkan Kaya Üzen yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Umat Gümrük ve Turizm İşletmeleri Ticaret A.Ş. 2017 yılı Olağan Genel Kurulu, DSİ 114.Şube Müdürlüğü İpsala Kavşağı Dörtyol Mevkii DSİ Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

Çanakkale Ticaret Borsası haberine göre; Umat İpsala Genel Kuruluna TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Kopuz, TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tamer Kıran, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay ve UMAT İPSALA Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Kaya Üzen ve şirketin hissedarları katıldı.

Çanakkale Ticaret Borsasının da hissedar olduğu şirketin olağan genel kuruluda ÇTB Meclis Başkanı Abdullah Deniz, Meclis Başkan yrd. İzzet Arıcı, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Gökhan Uysal, Yönetim Kurulu Üyeleri Melih Gündoğdu, Ruhi Badem, Birol Çetin, Meclis Üyesi Ahmet Uzun ve Genel Sekreter Sevcan Elver hazır bulundu.

Divan Kuruluna Mahmut Kutlucan, Şadan Giral ve Turhan Altıntel seçildi.

Açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Kaya Üzen, toplantıya teşrif eden tüm ortaklara teşekkür etti. Başkan Üzen son olarak “Şirketimizin bugün ulaşmış olduğu başarı için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu başta olmak üzere, Gümrük ve Ticaret Bakanımıza, emeği geçen siz değerli hissedarlarımıza ve şirket çalışanlarımıza Yönetim Kurulumuz adına teşekkür ediyorum diyerek sözlerini tamamladı.”

Seçimli gerçekleşen Genel Kurul Toplantısında, Çanakkale Ticaret Borsası ve Umat Gümrük ve Turizm İşletmeleri Ticaret A.Ş. Başkanı S.Kaya Üzen güven tazeleyerek 3 yıllığına yeniden başkan seçildi.

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech