Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Üniversitemiz sapkınlarla anılıyor!”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) il örgütü tarafından dün saat 12.00’de basın açıklaması gerçekleştirildi. Açıklamaya katılan Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, “Onsekiz Mart Üniversitemiz son dönemlerde meczuplarla ve sapkınlarla anılıyor” vurgusunda bulundu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, dün CHP İl binasında gerçekleşen basın açıklamasında farklı konulara değindi. Bu konulardan biriside Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin son dönemlerde ilim irfan konusunda gündeme gelmediği oldu. Erkek, iki akademisyen skandalı ile gündemden düşmeyen ve ulusal haberlere konu olan Onsekiz Mart Üniversitesi ile ilgili, “Üniversite meczup yuvası oldu” dedi.

“ÜNİVERSİTEMİZ SON DÖNEMLERDE SAPKINLARLA ANILIYOR”

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, “Vatandaşlarımızın oy kullanmak konusundaki duyarlılıkları mutluluk verici. Biz Çanakkale’nin bir üniversite kenti olması için ciddi bir mücadele veriyoruz ve Üniversitemiz bizler için çok önemlidir. Üniversitemiz son dönemlerde ilim irfanla değil, meczupların ve sapkınların ithamları ile karşı karşıya kalıyor. Çanakkale bu ithamları kabul etmiyor. Çanakkale’de bu tip insanların olması üzüntü vericidir” açıklamalarında bulundu.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech