Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İnsanlık Değerleri Katliama Uğradı

AK Parti Grup Başkanvekili

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Ankara Polatlı’da geçtiğimiz haftalarda kaybolan ve önceki gün cesedi bir elektrik direği altında gömülü bulunan 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara’ya ilişkin katıldığı turnuva programında tepki gösterdi. Turan, “Küçücük bir çocuğa kastetmek hangi vicdana, hangi ahlaka, hangi insanlığa sığar?” dedi.

AK Parti Çanakkale İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen futsal turnuvasının final açılışını yapan AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, ödül töreninde yaptığı konuşmada, Türk Milletinin başkentte katledilen küçük Eylül’ü büyük bir üzüntüyle defnettiğini kaydetti.

HANGİ VİCDANA HANGİ AHLAKA SIĞAR?

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, ödül törenindeki konuşmasında “Ne yazık ki dün insanlıktan nasibini almayan caniler tarafından işlenmiş bir cinayete şahit olduk. Küçücük bir çocuğa kastetmek hangi vicdana, hangi ahlaka, hangi insanlığa sığar? Onca medeniyete ev sahipliği yapmış bu topraklarda böyle bir kalleşlik nasıl mümkün olur? Eylül çocuğumuzun katledilmesiyle insanlık değerleri katliama uğradı. Vicdanlar, ahlâkımız, değerlerimiz katliama uğradı. Eylül’ün cinayetinde sorumlu olanların en ağır şekilde yargılanması için bu olayın takipçisi olacağız. Bu insanlık dışı cinayetin karşılıksız kalmaması bizim boynumuzun borcudur.”

“TOPRAK MAHCUP OLDU”

“Toprağın mahcup olduğu anı yaşadık. Allah hiçbir ailemize böylesine bir acı yaşatmasın. Hiçbir evladımıza böylesine bir acı yaşatmasın. Vicdanlarımız ağladı. Böyle bir tarzın bu toplumda olması en büyük hüznümüz. Ümit ediyorum bir daha böyle acı hadiseler yaşamayız. Bir hukukçu olarak, bir avukat olarak, bir vekil olarak ama her şeyden önce 81 milyonun içerisindeki bir kardeşiniz olarak bu davanın taraflarını nihayete erinceye kadar takip edeceğimizi, faillerinin en ağır cezayı alması için takipçi olacağımızı ifade etmek istiyorum. Ailemize Allah’tan rahmet, sabırlar niyaz ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech