Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Umurbey Yarı Olimpik Yüzme Havuzu

56 yatak kapasiteli Umurbey

56 yatak kapasiteli Umurbey Belediyesi Sosyal Dinlenme Tesisleri’nin bahçesinde faaliyet gösterecek Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş, yapımı süren Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşaat alanını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.Projenin sorunsuz bir  şekilde proje dahilinde devam etmesinden duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Yavaş, yüklenici firma yetkilileri ile işçilere özverili çalışmaları dolayısıyla teşekkür etti.

 “MARKA BELDESİ UMURBEY”

 Başkan Yavaş, kısa süre içerisinde tamamlanması öngörülen havuz inşaatının nihayete erdiğinde, beldeye önemli bir hizmet sağlayacağının altını çizerek, “Havuzumuz hizmete girdiğinde hem Umurbey’imiz hem de Çanakkale’nin ihtiyaçlarına cevap verecek. Sosyal dinlenme tesislerimiz, bahçesindeki Yarı Olimpik Yüzme Havuzu sayesinde tam bir kompleks halini alacak. Bu yıl içerisinde çok önemli hizmetleri vatandaşlarımızın kullanımına sunduk. Beldemizin dört bir noktasındaki projelerimiz tüm hızıyla sürüyor. Çanakkale’nin parlayan yıldızı konumundaki Umurbey’imizi Türkiye’nin marka beldesi haline getirmek için çalışmaya gece gündüz devam edeceğiz” dedi.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech