Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

500 Geçici Personel Alınacak

Çanakkale Çalışma ve İş

Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ali Çalışkan, Çanakkale Merkez ve İlçe kamu kurumlarına geçici olarak 500 personel alacak. Başvurular 2 – 6 Temmuz arası yapılacak.

Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü haberine göre; İl Müdürü Ali Çalışkan, Toplum Yararına Program kapsamında kamu kuruluşlarına geçici 500 işçi alınacağını belirterek şu açıklamada bulundu; “Çanakkale merkez ve ilçe kamu kurumlarına olacak şekilde Çevre Temizliği ve Kamusal Altyapının Yenilenmesi işlerinde geçici olarak istihdam edilecek. Programa başvurular 2 – 6 Temmuz tarihleri arasında; İŞKUR İl Müdürlüğü, İŞKUR Biga Hizmet Merkezi ile Sosyal Yardımlaşma Vakıf ve İlçe Belediyelerinde bulunan Hizmet Noktalarından şahsen yapılabileceği gibi www.iskur.gov.tr web adresinden de yapılabilmektedir.

Başvuru yapacak adaylarda; Kuruma kayıtlı işsiz olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, sigortalı çalışan ve vergi mükellefi olmamak, emekli, malul aylığı almıyor olmak, başvuru yapılacak şehirde ikamet ediyor olmak, Öğrenci olmamak (Açık öğretim öğrencileri hariç), şartları aranacaktır. Programa mülakat yöntemi ile seçilecek katılımcılar 18 Temmuz ile 31 Aralık tarihleri arasında başvuru yaptıkları kurumda istihdam edileceklerdir.

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech