Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Manşet

Uz’dan gece yarısı açıklaması; “Bütünsandıklara itiraz edeceğiz” #seçimgündemi

İYİ Parti 1’inci sıra milletvekili Uz az önce Çanakkale Adliyesi önünde yaptığı açıklamada yarın tüm sandıklara itirazda bulunacaklarını dile getirdi. Uz ayrıca Gelibolu’da an itibariyle girilmeyen sandıklar olduğunu ve Gelibolu’dan kimseye ulaşamadıklarını belirtti.

İYİ Parti 1’inci sıra milletvekili adayı Rıdvan Uz bugün saat 00.40’da Çanakkale Adliyesi önünde açıklamada bulundu. Uz yaptığı açıklamada sandıklar tamamen açılmadan galibin ilan edildiğini ifade etti. Devamla Uz yarın sandıklarda itirazlarda bulunacaklarını ifade etti.

Uz yaptığı açıklamada şu ifadeleri dile getirdi; “24 Haziran 2018. Gece yarısını geçtik. Fakat Türkiye’de sandıklar açıldıktan 1 saat sonra YSK’nın açıklaması ile yüzde 40’ın daha yeni açıklandığı bir süreçte; yani maç başladı, 40. dakikasında hakem galibi ilan etti. Bu dünyada bir rezalet. Çocuklarımıza bir bırakılacak bir miras değil. Evlatlarımıza ve gençlerimize doğru bir şey verilmiyor. Daha sandıklar açılmadan; ‘Balkon konuşması yapacağım’ deyip milleti sokaklara dökerseniz bu işin gerçekliğini kimseye ispat edemezseniz. Bugün buradayız, Çanakkale’de biz yarın bütün sandıklara itiraz edeceğiz. Bizim çıkmamızla ilgili değil. Basının bir bölümü 1-1, bir bölümü 2-2 olarak veriyor. Bugün YSK’nın önündeyiz, Gelibolu’da girilmeyen sandıklar var ve biz Gelibolu’da kimseye ulaşamıyoruz. Girilmeyen sandıklar olmasına rağmen sonuçları Anadolu Ajansı’nın açıklaması garabet örneği. Adaleti güçlüden yana kılma teşebbüsü iç savaşa gitme tehlikesi doğurur. Bir an önce çeki düzen verin. Halka sayımları açın, YSK’nın önündeki barikatları kaldırın. Liderlerimize de sesleniyorum. Milleti YSK’nın önüne çağırmalılar. Bu ülke bizim. Ecdadın bize Çanakkale’yi bıraktığı gibi çocuklarımıza bırakmalıyız. İtirazları her sandığa yapacağız.”

Atakan Alkış – Tunahan Ünsal – Yıldız Sağlam

 

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech