Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İskele Meydanı’nda Gövde Gösterisi

24 Haziran gecesi sevinç

24 Haziran gecesi sevinç ile sokağa dökülen Ak Parti’lilerin coşkusu, Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile 2. sıradan Milletvekili olan Jülide İskenderoğlu’nun İskele Meydanı’ndaki konuşmasıyla perçinlendi.

24 Haziran gecesi sandıkların henüz yüzde 96’sı açılmışken Ak Parti vekilleri ve üyeleri sokaklara döküldü. Seçimin sonuçları gelmeye devam ederken Ak Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ve 2. sıradan Milletvekili Jülide İskenderoğlu; İskele Meydanı’na gelerek konuşma yaptı.

“YARIN ÇANAKKALE BELEDİYESİ’NE BAYRAĞI DİKECEĞİZ”
Çanakkale Ak Parti İkinci Sıra Milletvekili Jülide İskenderoğlu; “Çanakkale gibi Türkiye’nin mimarı olan bir memlekete vekillik yapmak nasip oldu.Grup Başkan Vekili Bülent Turan’ın iki buçuk yıldır Çanakkale’ye yaptıklarını bilen bilir,inşallah ona ayak uyduracağım.Bugün vekillik nasip oldu yarın Çanakkale Belediyesine bayrağı dikeceğiz.”dedi.

“AK PARTİ ÇANAKKALE’DE TÜM SİYASAL HESAPLAMALARI BOZDU”
Ardından AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, “Kampanya başlarken dedik ki Türkiye’de Ak Parti en çok Çanakkale’ye yakışır ve bu kadar çalışmaya rağmen birinci olmazsak bir daha Çanakkale’den aday olmayacağız. Sonunda birinci olduk, Ak Parti Çanakkale’de tüm siyasal hesaplamaları bozdu. Türkiye’nin bundan sonra başkanı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bize oy veren vermeyen her Çanakkaleli kazanmıştır. Hizmetlerimiz devam edecektir.” sözleriyle Ak partilileri coşturdu.

Yıldız Sağlam – Merve Zıpkın

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech