Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Gerçek Bu Değil, Oyuna Gelmeyeceğiz” #seçim2018

Seçim sonuçları yavaş yavaş

Seçim sonuçları yavaş yavaş açıklanırken henüz tamamlanmamasına rağmen Ak Partililer kent merkezinde konvoylara başladı. Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı’nda bilgilere göre ise seçim sonuçları gelmeye devam ediyor. Islak imzalı sonuçların ellerine ulaştığını ifade eden İl Başkanı İsmet Güneşhan; “Gerçek bu değil. Bu algıları geçmiş dönemde çok yaptılar, kısmen başarılı da oldular. Bu oyunlara gelmeyeceğiz.” şeklinde konuştu.

24 Haziran seçimlerinde sona yaklaşıldıkça heyecan artarken Ak Partililer kent merkezinde konvoy ve kutlamalar yapmaya başladı. Henüz seçimlerin sonuçlanmadığını belirten Cumhuriyet Halk Parti İl Başkanı İsmet Güneşhan, yaptığı açıklamada; “Şu anda kesinleşen bir şey yok. Şu anda genel merkezimiz ve ilçelerden aldığımız bilgilere göre daha girilecek ıslak imzalı çok oy var.” dedi.

“AKP Algı Yaratmaya Çalışıyor”

Güneşhan; “Dolayısıyla AKP geçmiş dönemde olduğu gibi yine bir algı yaratmaya çalışıyor. Bu algının sonunda da bu iş oldu bitti deyip atı alan üsküdarı geçti diyecekler. Gerçek bu değil. Gerçeği biz adım adım takip ediyoruz. Islak imzalı sonuçlar ellerimize geliyor ve görüyoruz. Bunun sonucunda görecekler ki; ikinci tura kalacak veyarış devam edecektir. Şu anda AKP’nin yaptığı Anadolu Ajansı ile birlikte bir algı yaratmak. Bu algıları geçmiş dönemde çok yaptılar, kısmen başarılı da oldular. Bu oyunlara gelmeyeceğiz. Biz ıslak imzalı sonuçları alıyor ve giriyoruz. Şu anda 3’te 1’i girildi. Önce kırsal kesimlerdeki sonuçlar geliyor ve gecenin ilerleyen saatlerinde düştüğünü göreceğiz. Bu sevinç kursaklarında kalacak. Sevinip sonradan üzülmek çok daha kötüdür.” şeklinde konuştu.

Yıldız Sağlam

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech