Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Çanakkale İnce’yi Cumhurbaşkanı seçmeye hazır”

Çanakkale Milletvekili Bülent Öz,

Çanakkale Milletvekili Bülent Öz, aday olmamasına rağmen seçimin son gününe kadar sıkmadık el çalmadık kapı bırakmayarak CHP Örgütleriyle birlikte çalışmalarını sürdürdü.

Geçtiğimiz günlerde Çan ilçesi çevresinde etkili olan yağışta oluşan selden etkilenen köylerdeki hemşehrilerini de yalnız bırakmayarak geçmiş olsun ziyareti gerçekleştiren CHP’li Bülent Öz, Çan İlçe Başkanı Ümran Aydın, Kadın Kolları ve Gençlik Kollarıyla birlikte Yuvalar, Hacılar, Maltepe ve Altıkulaç köylerinde hemşehrilerinden 24 Haziran seçimlerinde destek istedi.

Seçim çalışmalarının izlenimini aktaran Vekil Öz, iddialı konuşarak “Çanakkale Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı olarak seçmeye hazır.” dedi.

Öz, CHP İlçe Örgütüyle birlikte gittiği Çan’ın köylerinde hemşehrilerine şunları aktardı;

“Vatandaşlarımız geçim kaygıları olduğu için emekli olmak istemiyor, emekli olan vatandaşlarımız da ay sonunu getiremiyor. Ülkemiz ihraç eden konumdan ithal eden ülke konuma düşürülmüştür. Çiftçimiz düşük ürün fiyatları yüzünden tarlasını terk ediyor ve üretimden vazgeçmek zorunda kalıyor ama Cumhuriyet Halk Partimizin iktidarında ve Cumhurbaşkanımız Muharrem İnce olduğunda;

1 Ocak 2019’dan itibaren en düşük emekli maaşını 1.500 TL yapacağız. Ramazan ve Kurban Bayramında emeklilere birer maaş ikramiye vereceğiz. Emeklilere milli gelir artışından refah payı vereceğiz. Emekliler için muayene ve ilaç katılım paylarını ve fark ücretlerini kaldıracağız.

Tarımsal üretimde kullanılan tohum, gübre ve tarım ilacı gibi girdilerin vergilerini düşürerek, maliyetleri aşağıya çekeceğiz. Çiftçilerimizin tarımsal kredi borçlarının faizlerinin tamamını sileceğiz.

Çiftçimizin üretimde kullandığı mazottan ÖTV ve KDV’yi kaldıracağız. Böylece mazotun litresini çiftçimize 3 TL’den vereceğiz. Çiftçimizin derdine çare olacağız. Türkiye’yi saman ithal eder durumundan kurtaracağız.” dedi.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech