Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP’li Yalçın’dan ÇTSO Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi Çanakkale

Milliyetçi Hareket Partisi Çanakkale 1. Sıra Milletvekili adayı Evren Yalçın, Merkez İlçe Başkanı Mesut Ergin ve Yönetim Kurulu Üyeleri Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odasını (ÇTSO) ziyaret etti.

ÇTSO’nun haberine göre; Ziyarette Evren Yalçın MHP’nin seçim programı ve özellikle esnaf ve sanatkârlar, tacir ve sanayiciler için planladıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ekonomiye yön veren iş dünyasının temsilcisi Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın Meclisinde görev yaptığını, halen de Komite üyesi olduğunu belirterek beklentileri de yakinen bildiğini ifade etti.

“İŞ, AŞ BULUNUR AMA VATAN BULUNMAZ”

Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Evren Yalçın’a başarılar diledi ve “Evren Yalçın içimizden bir arkadaşımız. Seçimlerin öncelikle ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Tüm adaylarımız bizleri ziyaret ediyor. Odamız 7100 üyeli bir meslek kuruluşu. Ülkemizin özellikle terörle mücadelesine destek olanlara biz de Oda olarak teşekkür ediyoruz. İş, aş her zaman bir şekilde bulunur ama Vatan bulunmaz.  Bu bağlamda MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin de 15 Temmuz’dan sonraki duruşunu takdir ediyoruz. Türkiye Cumhuriyetinin bekası, ülkemizin huzur ve birliği her şeyin üstünde gelir” dedi.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech