Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Savunmanın Kalbi Çanakkale Olacak

Ak Parti Kadın Kolları tarafından dün saat 11.00’de Deniz Polis Evi’nde girişimci kadınların ve esnafların da katılımıyla kahvaltılı toplantı düzenlendi. Toplantıya katılan Ak Parti Grup Başkanvekili ve Milletvekili Bülent Turan yapmış olduğu konuşmada, “Kadın güçlü ise aile güçlüdür” vurgusunda bulundu. Turan, konuşmasının devamında Türkiye’nin ilk yerli ve milli uçak gemisinin Çanakkale İÇDAŞ’ta yapılacağını bir kez daha müjdeledi.

“ÇANAKKALE SİLAHINI VE GEMİSİNİ ÜRETİYOR”

Saat 11.00’de Deniz Polis Evi’nde düzenlenen kahvaltıya, Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Ak Parti İstanbul Milletvekili Hurşit Yıldırım, Ak Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Üstün ve Çanakkale genelinde bulunan kadın girişimci ve esnaflar katıldı. Grup Başkanvekili Bülent turan konuşmalarında Çanakkale’nin İl yerli ve milli uçak gemisini üreteceğini vurguladı. Kale Grubu’nun milli piyade tüfeğini ürettiğini ve İÇDAŞ’ın da uçak gemisini yapacağını vurguladı. Turan, bu milli gelişmelerle Afrin’de ve Fırat Kalkanı harekatlarında başarı sağlandığını söyledi. Turan, bulunduğumuz konumdan daha da ileri gitmemiz gerekir dedi.

“KADINLAR ARTIK MADDİ, MANEVİ DESTEKLENİYOR”

Kahvaltı sonrasında kürsüye gelen Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Üstün, “Kadın denilince rengin, dilin, ırkın bir önemi yok, mesele kadının olduğu yerdir. Davetimize icap edemeyenlere tüm kadınlarımıza burada konuştuklarımızı iletmenizi rica ediyorum. Artık kadınlarımız maddi, manevi destekleniyor. Hepimiz mevcut konumlarımıza gelebilmek için olağanüstü mücadele gösterdik. Bunlardan bir tanesi de benim…” dedi.

“BAŞARILI KADINLAR İÇİN ÇABALAYACAĞIZ”

Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan katıldığı kahvaltı sonrasında, “Sağlıkta, eğitimde diğer konularda kadın hep bir adım önde oldu. Anayasada kadınlar ile ilgili düzenlemeleri ekstra yapmak zorundayız. Kadın güçlü ise aile güçlüdür. Aile güçlü ise toplum güçlüdür. Toplum güçlü ise zaten devlet güçlüdür. Yoksa devletin ekstra bir değeri olmaz. İnsanlara hizmet etmek bizim için çok önemli. Sağlık ile ilgili önemli çalışmalarımız oldu. Sadece bu sene 28 okul yapma kararı alındı. Kadınlarımızın kendi alanlarında başarılı olması için elimizden geleni yapacağız.

“İÇDAŞ İLK YERLİ UÇAK GEMİMİZİ ÜRETECEK”

Türkiye’nin ilk yerli uçak gemisini yapacağız. Biga’mızın İÇDAŞ’ı yapacak ve kalkınmamıza çok büyük katkı sağlayacak” sözlerinde bulundu.

“TÜRKİYE KADINLARIN DESTEĞİ İLE DAHA DA BÜYÜYECEK”

Kahvaltıya davetli olarak gelen Ak Parti İstanbul Milletvekili Hurşit Yıldırım ise, “Emekli maaşlarını ödeyemeyen Türkiye şimdi emeklilere ikramiye veren Türkiye oldu. Üreten ve büyüyen Türkiye sizin destekleriniz ile daha da büyüyecek inanıyorum. Bugün Çanakkale’de olan bu güzel hareketin tüm Türkiye’ye yayılmasını temenni ediyorum.” ifadelerinde bulundu.

Tunahan Ünsal – Ceren Güney

DİĞER VİDEOLAR

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech