Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Güneşhan; “Beş Kardeşimizden Biri Yoksul”

Ramazan Bayramı’nın ilk gününde;

Ramazan Bayramı’nın ilk gününde; Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale İl Örgütü, Prof. Dr. Türkan Saylan Sosyal Tesisleri’nde bir araya gelerek bayramlaştı. Bayramlaşmanın ardından konuşan İl Başkanı İsmet Güneşhan; “Bugün ülkemizde 16 milyon yurttaşımız yoksulluk sınırı altında yaşamaktadır. Bugün her beş kardeşimizden biri yoksul.” dedi

 

Bayramlaşmaya, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan yardımcısı ve Çanakkale milletvekili Av. Muharrem Erkek, CHP Yüksek Disiplin kurulu üyesi Serdar Soydan, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, İl Başkanı İsmet Güneşhan, Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık, Milletvekili adayları Metin Ümit Ural, Songül Şentürklü, çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı.

Katılımın yoğun olduğu bayramlaşma sonunda İl Başkanı İsmet Güneşhan bir konuşma yaparak, bütün partililerin, Çanakkalelilerin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramları’nı kutladı.

“Başarılı Olmak Zorundayız”

Güneşhan,bayram tebriğinin ardından; “Öncelikle hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. 11 ayın sultanı; barışın, sevginin ve saygının en yüksek olduğu Ramazan ayını milletimizle kutladık. Bugün de Ramazan Bayramı’mızı hep beraber kutluyoruz. Bildiğiniz gibi bayramları şeker tadında maalesef kutlayamıyoruz. Tüm İslam dünyasında ve ülkemizde ciddi sorunlar var.  Arap Baharı adı altında yapılan eylemler sonucunda milyonlarca müslüman yurttaşımız yaşamlarını yitirdi. Yine, müslüman kardeşlerimiz. Bugün ülkemizde 16 milyon yurttaşımız yoksulluk sınırı altında yaşamaktadır. Bugün her 5 kardeşimizden biri yoksul. Geceleyin aç yatmak zorunda kalıyor. Dolayısıyla önümüzdeki seçim sürecinde; “Ben bu sorumluluklarımı yerine getirdim.” deme hakkı kimsede yok. 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerimiz Bu anlamda hepimiz için büyük bir anlam ifade ediyor. Bu seçimlerde başarılı olmak zorundayız.” şeklinde konuştu.

Yıldız Sağlam

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech