Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Deniz yüzeyi temizlik aracı şart!

3 günlük bayram geçiren

3 günlük bayram geçiren Çanakkale’de bayram sonrası boğazın hali yine göz kamaştırdı. Çanakkale Boğazı, bayram sonrası oluşan kirli ve pis görüntüsü ile görenleri bir kez daha hayrete düşürdü. Vatandaşlar deniz kenarında bulunan kentlerde şart olan Deniz Yüzeyi Temizleme Aracı’nın neden alınmadığını sorguladı.

Çanakkale Boğazı’nda oluşan kirli görüntü uzun zamandır çözüme kavuşamıyor. Bayram dolayısı ile İstanbul, İzmir ve Ankara gibi büyükşehirlerden ziyaretçi akınına uğrayan kentte bayram sonrası deniz kirliliği faturası kesildi. Lodos olduğu zamanlarda kirli görüntüye alışan vatandaşlar artık lodos olmadığında da boğaz da görüntü içler acısı yorumlarında bulundular.

İskele’nin hemen yanı başında biriken çöpler kordon boyunca uzandı. Çekirdek paketlerinden, kütüğe, şişelerden plastik atıklara kadar ziyaretçiler bir sürü farklı manzara ile karşılaştılar.

Vatandaş, çözüm için bas bas bağırıyor. Deniz Yüzeyi Temizleme Aracı bu kentin sorununu çözer. Deniz kenarında bulunan kentlerin ihtiyaçları arasında bulunan Deniz Yüzeyi Temizleme Aracı Çanakkale’de neden bulunmuyor? Vatandaşlar bu soruyu kentteki tüm yönetimlere ilettiler. Kent halkı çözümün pratik olduğunu ve neden bir türlü yapılamadığını sorguladı.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech