Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ak Partililerin Bayram Gündemi: Seçim

Çanakkale Ak Parti ailesi

Çanakkale Ak Parti ailesi Ramazan Bayramı’nın ilk gününde Öğretmen Evi’nde bayramlaşmak için buluştu. Bayramlaşmada; tüm Ak Parti kadrosu, STK’lar, oda başkanları, basın üyeleri ve halk yer alırken, Ak Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan seçim ile ilgili; “Bir hafta sonra başka bayram kutlayacağız inşallah” dedi.

 

Çanakkale Ak Parti ailesi Ramazan Bayramı’nın ilk gününde; Öğretmen Evi’nde bayramlaştı. Bayramlaşmaya Ak Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, ikinci sıra Milletvekili Adayı Jülide İskenderoğlu, Milletvekili adaylarından Furkan Sezer ve Fırat Akgün , eski vekillerden Müjdat Kuşçu , Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Mehmet Daniş, İl Başkanı Gültekin Yıldız, İl Yönetim kurulu üyeleri, İl Kadın Kolları başkanı ve üyeleri, İl Gençlik Kolları başkanı ve üyeleri Ak Parti teşkilatı olarak katıldı. Bayramlaşmanın ardından Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek, bayramı kutladıktan sonra mikrofonu il başkanı ve milletvekili adaylarına takdim etti. Milletvekili adaylarından Jülide İskenderoğlu ve Bülent Turan’ın coşkulu konuşmaları halktan büyük ilgi gördü.

 

Recep Tayyip Erdoğan’sız Türkiye karşılaştırması

 

Ak Parti teşkilatının ve halkın ramazan bayramını kutlayarak konuşmasına başlayan İskenderoğlu, Suruç’ta yaşanan olaylara da değinerek acılarını yüreğinde taşıdığını söyledi. İskenderoğlu Recep Tayyip Erdoğan’sız Türkiye ve onun iktidarı sonrası karşılaştırmaları dikkat çekti.

 

‘Kendine Oy Ver’

 

Atom Karınca lakabıyla konuşmaya takdim edilen Bülent Turan; tüm Ak Parti teşkilatını, STK’ları, oda başkanlarını, basın üyelerini ve halkı selamlayarak konuşmaya başladı. Halkın Ramazan Bayramı’nı kutlayıp “Bir hafta sonra başka bayram kutlayacağız inşallah” diyen Turan; Cumhur İttifakı’na da değinip 24 Haziran seçimleri için Çanakkale sakinlerine, “Ak Parti’ye değil kendine oy ver, “Ey Çanakkale!” çağrısında bulundu. Turan, konuşmasında yaptıklarından ve projelerinden bahsederek “Bizi çekemeyenler çatlasın patlasın.” dedi.

“Bu İşi Göğüslememize Bir Hafta Kaldı”

Turan konuşmasında; “Türkiye’nin büyümesinde, istikrarın devamında, yatırımların artmasında Türkiye’nin kaderi olan AK Parti’nin tekrar yola devam etmesinde Cumhur İttifakı ile beraber büyük bir oy farkıyla Çanakkale’mize de Türkiye’mize de bu işi göğüslememize bir hafta kaldı. Kim ne derse desin, her gün köylerdeyiz, her gün teşkilatlarımızlayız. Açılışlar, toplantılar, habersiz ziyaretler, iftarlar, sahurlar hamdolsun hepsine katılmaya çalışıyoruz. Biz, evimizde iftar yapmadık. Derdimiz var, biz bu derdimizi halkımızla paylaşmak istiyoruz. Yüzde 49 alan AK Parti’nin Türkiye’ye, esnafa, muhtara nasıl bir bedel ödeteceğini çok iyi biliyoruz. ” sözlerine yer verdi.

 

“Bu Atatürk’ün Partisi Değil”

 

Turan sözlerini; “OHAL,hükümetin kararı değil meclisin kararıdır. OHAL’ı ,kaldıran  bizdik zamanında ancak varlığı yargı ve güvenliğin daha verimli çalışması içindir. Hukuk teröre karşı çıkmaktır aynı zamanda.15 Temmuz’da bu halk,bu oda başkanları bu teşkilat sokaktaydı.Onlar neredeydi? Bizi FETÖ’cü diyecek en son insanlardır onlar. Yeri gelmişken söyleyeyim; örnek olarak 49 aldık, cumhurbaşkanı seçilemedi. Kim sevinir; PKK, FETÖ, Avrupa’nın birçok ülkesi sevinir, İsrail sevinir. Biz kimi sevindirip kimi sevindirmeyeceğimizi iyi biliriz. O yüzden hem siyasi iktidarın devamı hem yatırımlar için Çanakkale halkını aklı selimliğe, vefaya davet ediyorum. Kendinize oy vermeniz lazım. Çanakkale ve Türkiye’de daha çok işimiz var.
Eğer Tayyip Erdoğan’ın güçlü duruşu olmasaydı; bizim güneyimizdeki savaşta Fırat Kalkanı Operasyonu, Afrin Operasyonu asla olmazdı. Bir laf etti: “Güneyimizde terör devletine izin vermeyeceğiz.” dedi. Bedelini ödedi. Afrin’e girdik, Fırat Kalkanı’nı yaptık. Epeydir de Münbiç konuşulur oldu. Ne yaptı Amerika? Çekti, çekmese giriyorduk. Peki Muharrem İnce ne yaptı? Atatürk’ün partisiyken Anıtkabir’den kampanya başlardı, şimdi Edirne’de Selahattin Demirtaş’ın cezaevinden kampanya başlattılar. Yazıklar olsun 90 yıllık cumhuriyet geldiği yer; Selahattin Demirtaş kardeşliği oldu. Çanakkaleliler aklınızı başınıza alın; bu CHP Mustafa Kemal Atatürk’ün partisi değil. Mustafa Kemal Atatürk hayatta olsa; Afrin Operasyonu’nun yanında mı olurdu? “Boyundan büyük işlere kalkışma.” diyenlerin mi yanında olurdu?” şeklinde tamamladı.

Yıldız Sağlam-Merve Zıpkın

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech