Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Deniz; “İş Dünyası Durması Gereken Yerde”

Çanakkale Ticaret Borsası Meclis

Çanakkale Ticaret Borsası Meclis Başkanı Abdullah Deniz yaklaşan 24 Haziran seçimleri öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Deniz, açıklamasının bir bölümünde; “Biz iş dünyası olarak geçmişle bugünü mukayese ettiğimizde aradaki farkı çok net olarak görebiliyoruz. İş dünyası, halkımız bu yatırımları görüyor ve durması gerektiği yerde duruyor.” dedi.

Çanakkale Ticaret Borsası Meclis Başkanı Abdullah Deniz; Türk ekonomisine seçim kararının alınmasının ardından bir operasyon çekilmek istendiğini belirterek; “24 Haziran akşamı Sayın Erdoğan’ın sandıktan güçlü şekilde çıkarak başkan seçilmesi, AK Partinin meclis çoğunluğunu alarak göreve başlamasıyla görülecektir ki daha akşamında dolar ve ekonomik birçok gösterge normale dönecek, yaratılmaya çalışılan suni kriz boşa çıkacaktır. Çanakkale’ye dünyaya örnek projelerin hayata geçirildiği bir şehir oluyor. 100 yıllık rüyamız olan boğaz köprümüzün temeli atıldı inşaatı devam ediyor, Ezine’de 8 bin kişiye istihdam sağlayacak Gıda OSB’nin temelleri atılıyor. Yeni hastane binalarımız hizmete açılıyor, Küçük kuyu tünelleri, Midilli Seferleri, Gelibolu’ya yeni iskele gibi saymakla bitmeyecek bir sürü yatırım ilerliyor. Bunlar çok kıymetli işler, bu yatırımlarla Çanakkale’nin ekonomisini bir üst lige çıkaracak. İş dünyası, halkımız bu yatırımları görüyor ve durması gerektiği yerde duruyor” dedi.

Suni Kriz Boşa Çıkacaktır”

Abdullah Deniz yaptığı açıklamada; “Biz iş dünyası olarak geçmişle bugünü mukayese ettiğimizde aradaki farkı çok net olarak görebiliyoruz. Ekonomik göstergelerde bu farkı açıkça ortaya koyuyor. Bugün her ne kadarda geçtiğimiz 16 yıllık birikimi bir çırpıda silip atmak isteyenlerin operasyonlarına maruz kalsak da Türk ekonomisi ve siyasi yapısı bu operasyonu da atlatacak güçtedir. Yapılanların açık bir operasyon olduğunun göstergesi de seçim kararının alınmasının hemen ardından dolar üzerinden bir hamle yapılmasıdır. 24 Haziran akşamı Sayın Erdoğan’ın sandıktan güçlü şekilde çıkarak başkan seçilmesi,.AK Partinin meclis çoğunluğunu alarak göreve başlamasıyla görülecektir ki daha akşamında dolar ve ekonomik birçok gösterge normale dönecek, yaratılmaya çalışılan suni kriz boşa çıkacaktır. Hatırlatmak isterim 2008’de tüm dünya kriz yaşarken Sayın Erdoğan bu kriz bizi teğet geçecek demişti ve kriz ülkemize uğramamıştı bile bugünde aynısı söz konusudur. Çanakkale’ye her gün bir yeni temel atma, yeni bir tesisin açılışı gerçekleşiyor. Bu yatırımların Çanakkale’mize kazandırılmasında grup Başkanvekilimiz Bülent Turan’ın ve Ayhan Gider vekilimiz çok kıymetli katkıları oldu, onlara bir kez daha teşekkür ediyorum.  Çanakkale’ye dünyaya örnek projelerin hayata geçirildiği bir şehir oluyor. 100 yıllık rüyamız olan boğaz köprümüzün temeli atıldı inşaatı devam ediyor, Ezine’de 8 bin kişiye istihdam sağlayacak Gıda OSB’nin temelleri atılıyor. Yeni hastane binalarımız hizmete açılıyor, Küçük kuyu tünelleri, Midilli Seferleri, Gelibolu’ya yeni iskele gibi saymakla bitmeyecek bir çok yatırım ilerliyor. Bunlar çok kıymetli işler, bu yatırımlarla Çanakkale’nin ekonomisini bir üst lige çıkaracak. İş dünyası, halkımız bu yatırımları görüyor ve durması gerektiği yerde duruyor. “

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech