Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Turan; “Çanakkale’nin her köşesi kıymetli”

Ak Parti Grup Başkanvekili

Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Gökçeada’ya gerçekleştirdiği  ziyarette, Çanakkale’nin başlı başına bir marka kent olduğunu belirterek; “Çanakkale’nin her köşesi kıymetli” yorumunda bulundu.

Ak Parti Grup Başkanvekili Turan, Gökçeada’da yaptığı açılışlar sırasında gerçekleştirdiği konuşmada Çanakkale’nin başlı başına bir marka kent olduğunu belirterek; “Çanakkale’nin her köşesi kıymetli” yorumunda bulundu.

Turan, konuşmasında Çanakkale’nin her köşesinin kıymetli olduğunu ancak adaların ve Gökçeada’nın daha kıymetli olduğunu ifade ederek, “Adamızda olmaktan zaman geçirmekten onur duyuyoruz. Ankara ne kadar yoğun olsa da Çanakkale’nin 12 ilçesi 650 köyü gibi yoğun bir trafiği olsa da her imkanda adaya gelmeye çalıştığımızı Ankara’nın değil Çanakkale’nin vekili olduğumuzu vurguladık. Elimiz çok kuvvetli diyoruz ki Gökçeadalılara biz buradayız bizi tanıyorsunuz. Ülkemizin büyümesine ekonomimizin, sağlığımızın gençliğimizin büyümesine katkı sağlamak için omuz verin yolumuza devam edelim istiyoruz.” dedi.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech