Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Kaybetmekten korkmuyoruz”

Çanakkale Ak Parti İl

Çanakkale Ak Parti İl Başkanlığı tarafından, kordon boyunda 10 bin kişilik iftar yemeği düzenlendi. Programda konuşan Ak Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, “Kaybetmekten korkmuyoruz. Çünkü biz biliyoruz ki Çanakkale vefalıdır.” dedi.

İftar programına, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız, Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek, İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Balık, İl Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Üstün, milletvekili adayı Jülide İskenderoğlu, ile partililer ve çok sayıda partili katıldı.

“24 HAZİRAN’DA DAMGA VURACAĞIZ”
İftarda konuşan 2. sıra Milletvekili Adayı Jülide İskenderoğlu; “Ak Parti sevdası, her şeyden önce Ak Partili olmak bu ülkeyi sevmek demek. Ak Partili olmak 24 Haziran’da zalime dur demek. Bizler İstikbal mücadelesi verdiğimiz bugünlerde 24 Haziran’da cumhurbaşkanımıza değerini göstermek istiyoruz. Ak Partili olmak gelenek ve gelecek hareketi. Recep Tayyip Erdoğan hareketi. 24 Haziran’da Çanakkale’ye ve Türkiye’ye damga vuracağız.” dedi.

“TÜM BÖLGEMİZ AYAĞA KALKSIN İSTİYORUZ”
İftar yemeğinin sonunda konuşan Ak Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan,”Çanakkale’ye en çok Ak Parti yakışır. Ak Parti en çok bu boğaza, Çanakkale’ye yakışır. 16 yıldan bu yana Türkiye’nin ayağa kalkması için, dış politika da, eğitim de, sağlık da, ulaşım da, tarih de, turizm de, her alan da güçlü olmak için büyük hedeflerle yürüyoruz. Daha birkaç gün önce Küçükkuyu- Midilli hattı, çıkın yukarıya Ayvacık kruvaziyer limanı, geçin Lapseki’ye yat limanı, geçin karşıya Gelibolu’da feribot limanıyla denizcilikte iddiamızı ortaya koyduk. Tarihiyle şehitliğimiz de Alan Başkanlığı’mız A’dan Z’ye tüm şehitliği ayağa kaldırdı. 300 binlerde olan ziyaretçimiz. 3 milyonları buldu. Ama bu sene 2018 Troya Yılı adıyla beraber, malum Troya’nın olduğu bölge de tüm bölgemiz ayağa kalksın istiyoruz. Şehitliğimiz de olduğu gibi Troya bölgesinde ki köylerimiz, ilçelerimiz ayağa kalksın istiyoruz. İnin aşağıya Ezine’de Tarım Gıda Sanayi İhtisas Bölgesiyle beraber Ayvacık’ın, Bayramiç’in ve tabi ki Ezine ve Çanakkale’nin tarımı ayağa kalkmasını istiyoruz. 8 bin kişinin çalışacağı, devasa tesislerin olacağı, tarımla ilgili, zeytinle ilgili yeni bir sayfa açmak istiyoruz. Çanakkale’mizin her yerinde hatıramız olsun istiyoruz. Okullar, hastaneler, tüneller, yollar hepsine şahitsiniz. Daha dün Türkiye’nin en büyük gençlik kampımızın temelini bakanımızla beraber attık. Bugün okul temeli attık. Yarın Gökçeada’dayız, öbür gün Biga’dayız, Çan’dayız. Her gün hatıralarımızı canlı tutmaya çalışıyoruz. Bir sevdamız var seçilmekten korkmuyoruz. Kaybetmekten korkmuyoruz. Çünkü biz biliyoruz ki Çanakkale vefalıdır. Çanakkale kimin iş yaptığını kimin polemik yaptığını kimin icraat yaptığını kimin laf ürettiğini iyi bilir.” dedi.

Yıldız Sağlam

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech