Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Gökçeadalılar bunun hesabını soracaktır”

Gökçeada Belediye Başkanı Ünal

Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, bugüne kadar ilçede yapılan tören ve etkinliklerde uygulanan protokol kurallarına uyulmadığını belirterek kızgınlığını sosyal medya üzerinden ifade etti.

Gökçeada’nın belediye başkanı olmasına rağmen kendisine her zaman olduğundan farklı bir uygulama yapılması, siyasallaşmanın bir sonucu olduğu iddiasıyla Gökçeadalıların bu yapılanın hesabını soracağı şeklinde sert ifadelerle konuşan Başkan Çetin, sosyal medya hesabından tepkisini şu ifadelerle gösterdi:

Yazıklar olsun..!
18 Mart Üniversitesi Gökçeada MYO ve UBYO mezuniyet törenini siyasallaştırarak, Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin’i yani şahsımı yok sayamazsınız. Siyasetten gücünü alarak süslü cübbe giyerek, pozitif ilim ve bilim ile aydınlık Türkiye’nin aydınlık gençliğini yetiştiremezsiniz.

“GÖKÇEADALILAR BUNUN HESABINI SORACAKTIR”

Ben mezuniyet programına herhangi bir parti rozetiyle gelmedim. Ben şahsım olarak Gökçeada’yı ve Gökçeadalıları temsilen katıldım. Ünal Çetin Gökçeda’nın iradesidir ve Yok sayamazsınız. Şu bilinmeli ki ömrüm, ülkem adına bu örümcek kafalılar ile mücadele etmek ile geçecektir. Gökçeadalılar bunun hesabını soracaktır. Gençlerimizin çok daha iyi ortamlarda eğitim görebilmesi adına Belediye Başkanlığım dönemimde gösterdiğim çabalarla Hayırsever işadamı Zafer Karadeniz ile yaptığımız istişareler sonucunda adamıza kazandırmış olduğumuz eğitim yuvamızın mezuniyet töreninde Belediye Başkanlığı Makamına yapılan muamelenin sorumlusu olan Sözde eğitimciyi Kamuoyuna havale ediyorum.”

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech