Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Basket turnuvası sonuçlandı

Basketbol müsabakaları Kordon Morabbin

Basketbol müsabakaları Kordon Morabbin Park’ta büyük bir seyirci topluluğu önünde heyecanla oynandı.

Çanakkale Kordon Morabbin Park’ta gerçekleşen basketbol maçları Çanakkaleli tarafından büyük ilgi gördü. Üniversiteler arası Basketbol Türkiye Şampiyonası Kordon’da büyük bir heyecanla sürdü. Çanakkale Basketbol İl Temsilciliği tarafından organize edilen turnuva  18 erkek ve 10 bayan takımının katılımı ile gerçekleştirildi.
4 grup halinde lig sistemine göre oynanan müsabakalar dün gece geç saatlerde yapılan final maçlarıyla sona erdi.
Çanakkalebasketbol.com adlı sitenin bilgilerine göre; Çağlar Kaynak semt sahasında 4 gün devam eden Üniversiteler 3×3 Basketbol Türkiye Şampiyonası ,yarı final ve final müsabakaların oynanması ile sonuçlandı. Son gün 10 maçın oynandığı müsabakaların sonunda; kızlarda tüm maçlarını kazanan İstanbul Ticaret Üniversitesi şampiyon oldu. İkinciliği ÇOMÜ, üçüncülüğü ise Yeditepe Üniversitesi aldı. Erkekler final müsabakasında ODTÜ rakibi Doğuş Üniversitesi’ni 16-9 yenerek şampiyon oldu.
Müsabakaların sonunda ilk üç dereceye giren takımların madalya ve kupalarını; ÇOMÜ Spor Bilimleri Fak.Dekanı Prof.Dr.Hürmüz Koç, 3×3 Türkiye Üniversite Sporları Federasyon temsilcisi Faruk Güneş, GHSİM Şb.Müd. Sedat Bektaş, ve Basketbol İl Temsilcimiz Murat Firidinoğlu verdi.

Yıldız Sağlam

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech