Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkale, İÇDAŞ iftarlarında buluşuyor

Türkiye’nin önde gelen ağır

Türkiye’nin önde gelen ağır sanayi kuruluşu İÇDAŞ’ın Çanakkale’deki geleneksel iftarları devam ediyor.

Üretim tesisleri Biga’da bulunan İÇDAŞ, her gün 1000 kişilik iftar buluşması düzenliyor. Çanakkaleliler’in yoğun ilgi gösterdiği iftar buluşmalarında sunulan yemekler, İÇDAŞ tesislerindeki mutfaklarda hazırlanıyor. Çoluk çocuk, genç ihtiyar Çanakkale halkının yoğun ilgi gösterdiği iftar buluşmalarında toplumsal birlikteliğin güzel örnekleri ortaya çıkıyor.

Ramazan ayının manevi havasının yükseldiği iftar buluşmalarında yemekler yeniliyor ve birbirini tanımayan insanlar gönül birliği içinde sohbet ediyor. İÇDAŞ iftar buluşmaları Esenler Mahallesi’ndeki Şehitler Camisi’nde, Barbaros Mahallesi’ndeki Dumlupınar Camisi’nde ve Ilahiyat Fakültesi yanında bulunan Tacettin Aslan Camisi’nde düzenleniyor. Üniversite öğrencilerinin yoğun katılım gösterdiği Tacettin Aslan Camisi’ndeki buluşmalara ek olarak sahurda da 250 kişilik yemek dağıtımı yapılıyor.

İÇDAŞ’ın her yıl düzenlediği iftar buluşmalarında günlük 1000 kişilik yemek dağıtılıyor. Birlik ve beraberliğin en güzel anlarının yaşandığı iftar buluşmalarında Çanakkalelilerin şükür ve duaları dudaklardan dökülüyor. Sosyal birlikteliğin güçlendiği İÇDAŞ iftar buluşmalarında, Çanakkaleliler aynı sofrada buluşmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşıyor. Bu buluşmaların yanı sıra İÇDAŞ Fen Lisesi ile İÇDAŞ Anaokulu açılış töreni sonrasında Biga’da 6 bin kişilik iftar buluşması düzenlendi. Çanakkale protokolünün de katıldığı iftar buluşmasında yemekler keyifle yenildi. Çanakkaleliler, İÇDAŞ iftar buluşmalarında yaşanan güzelliklerin devamı için dua etti.

Haber Merkezi 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech