Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Belgelerini Başkan Kuzu verdi

Çan’ın Girişimci Kadınları belgelerini

Çan’ın Girişimci Kadınları belgelerini Başkan Kuzu’dan aldı.

Çan Belediyesinin KOSGEB ve İŞKUR iş birlikleriyle gerçekleştirdiği ‘KOSGEB girişimcilik sertifikası kursu’ tamamlandı. Çan Belediyesi konferans salonunda gerçekleştirilen kursta 25 kadın girişimci, KOSGEB desteklerinden işletmeciliğin inceliklerine, pazarlama tekniklerinden verimli girişimciliğin püf noktalarına kadar geniş yelpazede bir eğitim sahibi oldu.

Çan Belediyesi’nin haberine göre; Kendi işini kurmak ve devlet desteklerinden yararlanmak isteyen Çanlı kadınların oldukça fazla rağbet gösterdiği KOSGEB Girişimcilik Kursu dördüncü günün sonun da Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu’nun kursiyerlere girişimcilik sertifikalarını teslim etmesiyle sona erdi.

Belge teslim törenin de konuşan Başkan Kuzu; “Her zaman söylediğimiz gibi, bizim yerel yönetim anlayışımızda kadın değişirse toplum değişir ilkesi geniş yer tutmaktadır. Yani özelde kadına yapılan yatırım genel de tüm toplumun ilerlemesi gelişmesi için yapılmıştır. Biz buna inanıyoruz. Bu anlamda da Çanlı kadınlarımızın sosyal ve ekonomik hayata daha fazla dâhil olabilmesi için kendilerini gerçekleştirecekleri alanları onlara sunma gayretindeyiz. Burada bu güzel eğitimi alan kadınlarımız sertifikalarını almaya hak kazandı. Ancak şunu hiç unutmasınlar ki bizler bu kurs bittikten sonra da yanlarındayız.” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu ile toplu bir hatıra fotoğrafı çektiren kursiyerler, Başkan Kuzu’ya teşekkürlerini iletti.

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech