Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kılıçdaroğlu Çanakkale’de STK’lara sesleniyor

CHP Genel Başkanı Kemal

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, saat 12.00’de İÇDAŞ Kongre Merkezi’nde Çanakkaleliler ile buluştu.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu, İÇDAŞ Kongre Merkezi’nde kentte bulunan sivil toplum kuruluşlarıyla, belediye başkanlarıyla, muhtarlarla ve Millet İttifakı bileşenleriyle buluştu. Kılıçdaroğlu’nu dinlemek için Saadet Partisi İl Başkanı, İyi Parti İl Başkanı, İyi Parti Milletvekili adayları ve İlçelerden gelen parti üyeleri salonda hazır bulundu.

Havaalanında belediye başkanları ve il örgütü tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu, konuşmasında Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığı’nda nasıl bir Türkiye’de yaşayacağımızı Çanakkaleliler ile paylaşıyor. Sosyal, ekonomik, hukuk ve eğitim alanlarında Türkiye’de önümüzdeki dönemde nasıl gelişmelerin olacağını salondaki Çankkalelilere aktarıyor.

Kılıçdaroğlu, konuşmasının başlangıcında ülke ekonomisine de değinerek, “Bugüne kadar Türkiye’de para yok diyenlere inanmayın. Türkiye’de para var Türkiye’de namuslu siyaset eksik” dedi. Kılıçdaroğlu, konuşmasının devamında “79 yılda, bütün hükumetlerin, İnönü’den tutun Demirel’e kadar, Özal’dan diğer Başbakanlara kadar… 79 yılda, gelen geçen 713 milyar dolar para harcamıştır. Bu paralarla ETİ Bank, Sümerbank kurulmuştur. Depremler, kaybedilenler, onarılanlar, Kıbrıs Harekatı, Amerikan ambargosu, uçak fabrikası bütün bunlar için 713 milyar dolar harcanmıştır.

“DİKTA YÖNETİMİNE VERİLEN HER OY HARAMA VERİLEN OYDUR”

2 trilyon 94 milyar dolar! Bu para, 2002 yılından bu yana kadar harcanan paradır. Bana sorar mısınız yeni bir şeker fabrikası mı kurdular? Nereye gitti 2 trilyon dolar? Bunların bilinmesi lazım, sandığa böle gidilmesi lazım. Dikta yönetimine verilen her oy, harama verilen oydur.” dedi.

Tunahan Ünsal

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech