Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Çiloğlu’ndan üyelere destek teşekkürü

Diyanet Sen Şube Başkanı Sefahattin

Diyanet Sen Şube Başkanı Sefahattin Çiloğlu, Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Özkan ile birlikte teşekkür ziyaretlerine başladı. 

İlçe ilçe teşekkür ziyaretlerine başlayan Diyanet Sen Şube Başkanı Sefahattin Çiloğlu, “‘Yetki, Diyanet Sen’de diyerek Biga’da adalet arıyorum’ diye yola çıkanlara benzer açıklamalarla hukuk aradığını iddia edenler, bir yazdığını bir dakika sonra değiştirerek ayakları üzerinde durmakta zorlananların din görevlisine hakaret ederek başarı elde edebileceğini zannedenlere karşı Biga ilçe başkanımızın dik duruşuna destek oluyoruz.” diye konuştu.

BİGA ÜYELERİMİZE DESTEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜRLER 

Çiloğlu konuşmasını “Yıkmak için yola çıkanlar, çok çaba sarf ettiler ama Çan din görevlilerimiz yapılanları gördü. YETKİ adresinin Diyanet-Sen olduğundaki kararlılığını gösterdi. Biz de Davut Kompir başkanım nezdinde Çan’a selam yola devam diyoruz. Yeni Türkiye inşasına tuğla taşımaya devam.

Yine Diyanet-Sen’e yüzde yüze yakın desteğini yıllarca üyelikleri ile taçlandıran Yenice teşkilatımızı iftar telaşında yakaladık. Memur Sen ilçe Başkanı Yüksel Baş ve Diyanet-Sen ilçe Başkanım Ahmet Kavak ve ilçe yönetimimizin tatlı sohbetleri bize ne kadar büyük ve candan samimi aile olduğumuzu gösterdi. YENİCE üyelerimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Üyelikleri; Yeni Türkiye inşasına hayırlı olsun.

Biga Çan Yenice ziyaretlerimizi dün Ezine’deki iftar ile taçlandırdık. Ezine din görevlilerimiz çeşitli entrikalı oyunlara rağmen yolunu ve yetki adresini değiştirmedi. Ezineli dost ve üyelerimize teşekkür ederiz. Ramazan’ın bereketi camiamızın üzerine olsun Daha güçlü Türkiye hedefine katkı sunmaya devam.

Diyanet-Sen’in güçlü olması fitne ocaklarını söndürecektir. DİYANET-SEN 15. Yetkimiz hayırlı olsun.” diye sona erdirdi.

Haber Merkezi

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech