Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

“Şaşanlar gibi olmayalım”

Pazar günü yapılan seçimlerle, Çanakkale Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanlığı’na Seçilen Ünal Özcan birlik binası önünde düzenlenen tören ile görevine resmen başladı. Başkan Özcan yaptığı konuşmada; “İnsan beşerdir, şaşar. Uzun yıllar görev yapıp da şaşanlar gibi olmayalım.” dedi.

27 Mayıs pazar günü gerçekleşen ve eski başkan Mustafa Vurucu’nun aday olmadığı  seçimlerde, Ünal Çetin ve ekibi Çanakkale Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Yönetimine

Başkan Ünal Özcan ve ekibi oda önünde düzenlenen törenle resmen görevine başlamış oldu. Çok sayıda esnafın katıldığı törende dua edilerek kurban kesildi. Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin yeni başkanı Ünal Özcan, bir konuşma yaparak seçim sürecinde ve seçimlerde kendisini destekleyen ve desteklemeyen herkese teşekkür ederek birlik beraberlik mesajları verdi.

“AMACIMIZ KOLTUK DEĞİL, HİZMET”
Çiçeği burnunda Başkan Özcan konuşmasında; “Önemli olan bundan sonra vaat ettiklerimizi Allah’ın bize nasip etmesi. Amacımız esnaf ve sanatkara hizmet etmek. Tabanın sesi olacağız, tabanla hareket edeceğiz. Bugüne kadar bizimle çalışanlara hep teşekkür ettik. Göreve başladıktan sonra açıklama yapacağız. Ben ve esnafı temsil edenlerle ilgili iddialar vardı. Seçimin yasal olmadığı gibi. Değişik bir sürü iddia. Bugüne kadar kötü kelime kullanmadık. Bundan sonra da kullanmak istemiyoruz. Amacımız hizmet etmek ve bunun hesabını esnaf ve sanatkara vermek. Bize görev verildiği kadar görevimizin başındayız. Yanlışlarımızı söyleyin. İnsan beşerdir, şaşar. Uzun yıllar görev yapıp da şaşanlar gibi olmayalım. Zamanında bırakalım, gayemiz bu.218 kişi oy kullandı ki adaylıktan çekilen 38 yıllık başkanımdan sonra. Bu büyük bir teveccüh, bize büyük bir görev, sorumluluk veriyor. Esnafa verdiğim söz vardı, makamlarda oturmak için değil hizmet için geldim. Makam odasını boşaltarak, esnaf ve sanatkara yakışacak bir şeffaf oda olacak.” sözlerini kullandı.

Yıldız Sağlam

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech