Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KARAHALLILAR’dan engelsiz hareket projesi

İtalyan otomobil markası FİAT’ın

İtalyan otomobil markası FİAT’ın “FİAT Engelsiz Hareket” projesi kapsamında KARAHALLILAR Otomotive gelen engelli vatandaşlar, Türkiye’de ilk defa almak istedikleri araçları test etme imkanı buldular.

Türkiye’de yaşayan binlerce engelli vatandaş her yıl araç alıyor ancak alacağı aracı test etme imkanında bulunamıyordu. Fiat Engelsiz hareket projesi kapsamında Türkiye’de il kez engelli sürücüler için Fiat 500 L ve Fiat Egea SW araçlara özel aparatlar takıldı ve Çanakkale’de yaşayan engelli vatandaşlarımıza araçları test etme imkanı yaşatıldı.

Kullandığı aracı almadan önce test sürüşü yapma imkanı bulamamış, araç değiştirmeden önce farklı araç test etmek isteyen, kullandığı araç dışında farklı araçlarda deneyim kazanmak isteyen engelli sürücüler, sürücü adayları ve ağır engellilerin yakınları, deneme sürüşü keyfi ve özgürlüğünü yaşamak için Kepez yolu üzerindeki FİAT KARAHALLILAR Otomotive geldiler.

Etkinliklere proje danışmanı Adem Kuyumcu da katılarak gelen katılımcılara ÖTV, MTV muafiyetleri, Sağlık kurulu raporları, Engelli Sürücü belgesi alımı, Vergi dairesi ve araçları kimlerin kullanabildiği konusunda bilgiler verdi.

Atakan Alkış

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech