Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Yusuf Eroğlu

YILDIRAY ÇİÇEK

Değerli Ülküdaşımız Yıldıray Çiçek Beyin, seçimle ilgili yazısını, Ülkücü kardeşlerimizin ve yuvadan uçan bedbahtların okuması dileği ile yayınlıyor ve altına imzamızı atıyoruz. “Biz, MHP’yi ve Lideri ne makamlarda yükselmek, ne de gelecek kaygısı için savunmuyoruz. İnanarak, yürekten geldiği gibi savunuyoruz. Bizi kimse kendisiyle karıştırmasın… Biz birçok kişinin susup, sindiği dönemlerde herkese karşı, hiç menfaat gözetmeksizin dimdik durmasını bildik. Ölüm tehditleri, davalar, çıkar teklifleriyle muhatap ettiler. Yolumuzdan da, mücadelemizden de dönmedik. Ne olursa olsun bu mücadelemizden dönmeyeceğimizi, yılmayacağımızı dostlarımızda, düşmanlarımızda çok iyi not etsin. Önümüzde çok önemli bir 24 Haziran seçimleri vardır. 1 Kasım sonrası FETÖ operasyonuna uğrayan ve o günden beri üzerindeki saldırıları bir türlü bitmeyen MHP, kendi özgül ağırlığını göstereceği bir seçime girmektedir. Bu süreçlerde yalnız kaldık, yediğimiz hançerlerden çeşitli travmalar yaşadık, her türlü kara propaganda saldırılarına maruz kaldık. Ve yine çok şükür, dimdik ayaktayız. Bu seçim Ülkücüler için, MHP için bir sınavdır.

GÜN BUGÜNDÜR

Bu sınavın altında MHP kalırsa, her Ülkücü kalacaktır. Başarı olacaksa, bu her Ülkücünün başarısı olacaktır. MHP bizim evimizdir, yuvamızdır, şerefimiz ve namusumuzdur. Evimizin namusuna el ve dil uzatanlara ders vereceğimiz ve dimdik olduğumuzu göstereceğimiz bir seçim önümüzdedir. Her gelişme gösterdi ki, Ülkücüler için MHP dışında yuva arayan şaşkındır. Başka kucaklara koşanların acınacak hali ortadadır. O yüzden herkes el ele verip MHP’nin başarısı için 24 Haziran’a kadar çalışmalıdır. Milletvekili listesine konulmayan dava adamıysa, küsmeyecek… Sıralamasını beğenmeyen milletvekili adayı, sıralama kavgası vermeyecek… Herkesin eksiği olabilir, herkesin birbirine söyleyecek sözü olabilir. Ama ortaya çıkan karar sonrası herkes kavgayı, küslüğü bırakıp, davaya hizmet yarışında olmalıdır. Liderin güvenirliği, adamlığı, vefası Ülkücü Hareket üzerinde güneş gibi parlamaktadır. Bu güneş hepimize yeter.”

Evet, Yıldıray kardeşimiz ne güzel özetlemiş. Bu kadar yağmura, fırtınaya, borana, her türlü kahpeliğe karşı, Türk Milliyetçileri olarak davamıza sahip çıkıp, MHP’yi iktidar yapmalıyız. Hedefimiz Turan’dır. Ülkümüz, İlay-ı Kelimetullah’tır. Bugüne kadar eğilmedik. Bükülmedik. Yıkılmadık. Bazıları bizleri anlamak istemedi. Çünkü Menfaatleri için bütün ilkelerini feda edenler, ilkeleri için bütün menfaatleri feda edenleri anlayamazlar. Ülkücü, kırmızı plaka ve derdi makam olan değil, kamyon kasasında da olsa derdi vatan olandır. Biz bu ülke için varız. Yıllardır aynı sloganı söylüyoruz.

Ülkümüz göklerde dalgalanan al Sancak, Allah’ın(c.c) huzurunda eğiliriz biz ancak. Ne Mutlu Türküm diyene… Selam olsun Hilal Bıyıklılara. Selam olsun, Önce Devletim diyen Liderinin arkasında duranlara. Sağlıcakla kalınız.

 

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech