Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkale TÜRSAB’ta tanıtıldı

Çanakkale’de turizm adına gerçekleşen

Çanakkale’de turizm adına gerçekleşen projelerden biri olan Troas Yolu projesi  Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği’nde (TÜRSAB) tanıtıldı.

Çanakkale ve ülke turizmi adına dev bir turizm projesi olarak Çanakkale Valiliği’ne sunularak valiliğin yanında birçok ilgili kurumdan destek bulan Troas Yolu Çanakkale Kültür Rotaları projesinin tanıtımı için Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) projeyi hazırlayan ve sunan ekibi panelist olarak davet etti.

TÜRSAB yanında uluslararası turizm topluluğu olan Mice Derneği’nin de verdiği destekle gerçekleşen sunumu, Çanakkale’nin uzman turist rehberlerinden Osman Topçu, Hasan Çelimli ve Adem Biçer yaptılar.

24 Mayıs 2018 de gerçekleşen panele doğa turizmi organizasyonu yapan birçok seyahat acentesi sahibi ve turist rehberleri katıldılar. Bunun yanında yapılan sunum Türkiye’deki tüm TÜRSAB bölge yürütme kurullarında canlı yayın verilerek izlendi. 2 saatten fazla süren panel sonrasında katılımcılarla fikir alışverişi yapılarak Troas Yolu ve Çanakkale ve de 2018 Troya Yılı tanıtıldı.

TÜRSAB yetkilileri bu güzel projenin sonuna kadar destekçisi olacağını, proje tamamlandığında ise iç ve dış pazarlardaki tanıtımlar için tüm imkanları kullanacaklarını beyan ettiler.

Panel sonunda ise Çanakkale Rehberler Odası Başkanı Adem Biçer, TÜRSAB yetkililerine plaket sunarak verdikleri destek için teşekkür etti.

Yıldız Sağlam

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech