Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sigortacılardan “yetkili acente” vurgusu

Çanakkale Ticaret ve Sanayi

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) 18 No’lu Sigortacılık ve Bankacılık Meslek Komitesi üyeleri, sigortacılık haftası nedeniyle Cumhuriyet Meydanına çelenk koydu ve ardından Vali Tavlı ile Belediye Başkanı Gökhan’a ziyarette bulundular. Ziyaretler sırasında sigortanın yetkili acentelere yapılmasının önemine değinildi.

ÇTSO Sigortacılık ve Bankacılık Meslek Komitesi üyeleri Orçun Oktay , Bülent Erdoğan , İlker Altın , Metin Kenar, Mustafa Kılınç ve Ferdi Acar, “Sigortacılık Haftası” nedeniyle Cumhuriyet meydanına çelenk koydu.
Komite üyeleri ardından sırasıyla, Çanakkale Valisi Orhan Tavlı ve Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı ziyaret ettiler. Ziyaret kapsamında Çanakkale de sigorta sektörünün bilincinin arttırılması ve herkesin sigortasını yetkili acentelere yaptırması konusu görüşüldü.

“SİGORTA BU NOKTADA ÇOK ÖNEMLİ”
Komisyon üyelerinin Çanakkale Belediyesi ziyaretinin ardından konuşan Başkan Gökhan, Türkiye’de henüz sigortanın öneminin kavranmadığını belirterek; “Sigorta, başımıza bir iş geldiği zaman aklımıza geliyor. Dolayısıyla tarım, yangın, deprem ya da başka konulardaki kazalarda mal varlıklarımızı korumamız lazım. Sigorta, bu noktada çok önemlidir. Sigortaya verilen para, bize fuzuli gibi gözükür ama öyle değildir. Toplumu, biraz da bilinçlendirmek gerekiyor” diye konuştu.

Atakan Alkış – Aytaç Güç

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech