Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Kale Ailesi Binleri İftarda Buluşturdu

Kale Ailesi tarafından düzenlenen Geleneksel İftar Yemeği’ne bu yıl da siyasiler, bürokratlar ve Çan halkı yoğun bir katılım gerçekleştirildi. Merhum Dr.(h.c) Hacı İbrahim Bodur’un anısına düzenlenen iftar yemeğinde torunu olan İbrahim Bodur Okyay’ın da hatim cemiyeti gerçekleştirildi.

Hatim Cemiyeti düzenlenen İbrahim Bodur Okyay, Hocası Zeynep Aslan ile birlikte…

Çan Kapalı Pazaryerinde, cuma akşamı Kale Grubu şirketlerinin ana kuruluşu kale seramik fabrikalarının kuruluşundan bu yana ara vermediği fabrikalar geleneksel iftar yemeği düzenlendi. Yaklaşık 20 bin kişinin katılım gösterdiği geleneksel iftar yemeği, bu yıl Merhum Dr.(h.c) Hacı İbrahim Bodur anısına ve torunu İbrahim Bodur Okyay’ın hatim cemiyeti dolayısıyla verildi.

İftar buluşması, Kale Grubu Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay ile eşi Kale Grubu Başkan Yardımcısı ve Teknik Bölüm Başkanı Osman Okyay’ın ve Kale Ailesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Vatandaşların yanı sıra çok sayıda siyasi ve STK temsilcileri de iftara yoğun ilgi gösterdi.

İftar buluşması ve hatim cemiyetine, Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, siyasiler ve siyasi partilerin milletvekili adayları, kuvvet komutanları, belediye başkanları, yargı mensupları, daire müdürleri, ve çok sayıda Çanlı vatandaş katıldı.

ZEYNEP BODUR OKYAY:  “BÜYÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

İftar yemeğinde konuşma yapan Kale Grubu Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, “Ramazan ayında sizlerle birlikte olduğumuz için son derece bahtiyarım. İbrahim Bodur’un çok sevdiği gibi birlikte iftar ediyor, soframızı paylaşıyoruz. Kendisini iki yıl önce kaybettik ve yokluğunu derinden hissediyoruz. Bu topraklardan aldığımız güçle büyümeye devam edeceğiz. Kuruluşumuzdan bu yana bizlere verdiğiniz destek için herkese çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

BÜLENT TURAN’DAN ANLAMLI PERGEL ÖRNEĞİ

İftar yemeğinde konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, 60 sene önce mütevazi bir ortamda  küçük  bir ilçede İbrahim bodur bir temel attığını belirtti. Turan konuşmasında; “Yıllar geçti Çan markası  Çanakkale markası Türkiye markası derken dünya markası oldu. Ama kale grubu çok örnek bir tavırla hiçbir zaman doğduğu büyüdüğü toprakları ihmal etmedi. Pergelin bir ayağını her  zaman Çan’da tuttu.  Ne kadar gurur duysak azdır bizim için örnektir. Her siyasetçinin her işadamının mutlaka pergelin bir ayağını kendi  memleketine kendi doğduğu yere saplaması ama onun dışında bütün imkanları sağlayarak pergeli büyütmesi lazım.” dedi.

Eylem Gözeldere

 

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech