Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Anlat Hemşerim Dertleşelim”

İYİ Parti mahalli idarelerden

İYİ Parti mahalli idarelerden sorumlu başkan yardımcılığı tarafından uygulanan proje kapsamında Çanakkale’ye “Anlat Hemşerim Dertleşelim” otobüsü Motor İskelesi önünde yerini aldı. Otobüsün bulunduğu alanda İYİ Partililer vatandaşların dertlerini dinleyecek.

Son olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Çanakkale’ye gelen “Anlat Hemşerim Dertleşelim Otobüsü”, dün yeniden Çanakkale’deydi. Motor İskelesi’nin önünde duran otobüste vatandaşların dertleri, İYİ Partililer tarafından dinleniyor. Vatandaşın derdine çözüm üretmeye çalışan İYİ Partililer, turun ardından vatandaşların dertlerini İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e rapor edecek. Otobüs bir gün Çanakkale’de durduktan sonra Gelibolu’ya hareket edecek.

HEDEFİMİZ SUSAN TÜRKİYE’Yİ KONUŞTURMAKTIR”

Alanda konuyla ilgili basın açıklamasında bulunan İYİ Parti İl Başkanı Eşref Bener Varol, İYİ Parti’nin toplumun tüm kesimlerini kucaklayan bir siyasi hareket olduğunu belirterek;  “16 yıldır iktidarın baskı ve korku rejimiyle yönettiği ülkemizde maalesef ki insanlarımız fikirlerini söyleyemez ve konuşamaz hale gelmiştir. Bizler, bu durum karşısında sizlerle dertleşebilmek sorunlarınızı dinleyip çözüm üretebilmek için buradayız. Hedefimiz, susan Türkiye’yi konuşturmaktır. Başta Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Meral Akşener olmak üzere bizler, ülkemizin içinde bulunduğu karanlığı yeni bir anlayışla, yeni bir vizyonla yok etmek için bu yoldayız. Yıllardır duyuramadığımız sesinizi duymak, yaralarınızı sarmak için…Toprağınıza, havanıza, kaynaklarınıza, emeğinize, gelirinize sahip çıkmak için… Huzura ve refaha kavuşmanız için… Doğruluk, hak ve hukuk için yollardayız.” dedi.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech