Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ADD ve Eski CHP İl Yönetiminden İnce’ye Destek

CHP Eski İl Başkanı

CHP Eski İl Başkanı Nejat Önder ile İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Atatürkçü Düşünce Derneği Şube Başkanı Prof.Dr. Necmi Akyalçın ve beraberindekiler, dün öğlen saatlerinde İş Bankası’na giderek Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ye destekte bulundular.

Eski İl Başkanı Nejat Önder, Atatürkçü Düşünce Derneği Şube Başkanı Prof.Dr. Necmi Akyalçın ve beraberindekiler dün öğlen saat 15.00’te İş Bankası Çarşı Şubesine giderek Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin hesabına para yatırdılar.

“İNCE’NİN HESABINA 50 TL GEÇTİ”

Konuyla ilgili Prof.Dr. Akyalçın, “Çanakkale Şube Başkanı olarak ben parayı kendi adıma yatırdım. Vatanımıza milletimize hayırlı, uğurlu olsun. Muharrem İnce’nin hesabına 50 TL geçti. Çalışmalarında kullansın, gideceği yerlere rahat gidip gelsin.” dedi.

“GÖNÜL İSTERDİ Kİ BU KAMPANYA İL ÖRGÜTÜ TARAFINDAN DUYURULSAYDI”

Eski İl Başkanı Nejat Önder, “Vatandaşlık vazifemizi burada gerçekleştirmiş olduk. Gönül isterdi ki CHP İl Örgütü bu yaptığı yardım kampanyasını tüm üyelerine duyursaydı. Böyle bir kampanyanın genişletilmiş olmasını isterdik. Bizlerde buraya gelerek destekte bulunmuş olduk” açıklamalarında bulundu.

Tunahan Ünsal

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech