Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sandık görevlileri seçim gününe hazır

24 Haziran seçimlerine yaklaşık

24 Haziran seçimlerine yaklaşık 5 hafta kala partilerde seçim hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) de sandık görevlilerine eğitim vererek seçim gününe hazırladı.

Bir yandan milletvekili adayları kim olacak tartışmaları devam ederken örgütlerde de seçim hazırlıklarına son surat devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe yönetimi, önceden belirlediği sandık görevlilerini önceki  gün eğitime aldı. Çanakkale Belediyesi Belediye Çalışanları Eğitim, Sosyal Tesis ve Sendika Binasında bulunan Ercan Adsız konferans salonunda gerçekleştirilen eğitime, görevliler tam katılım gösterdi.

CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık’ın konuşmasının ardından başlayan eğitim ile daha önce görev almış olanlar, bilgilerini pekiştirirken ilk defa görev alacaklar ise eğitimin oldukça faydalı olduğunu belirtti.

24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimlerinde görev alacak sandık görevlileri, şimdiden seçim gününe hazır olduklarını ve partili üye olarak sandıklara en iyi şekilde sahip çıkacaklarını ifade etti.

Eylem Gözeldere

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech