Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ada Concept fark yaratacak

Ada Concept, özgün dekor

Ada Concept, özgün dekor ürünleri ve eşyalarıyla ikinci mağazasında hizmetine başladı. Mağaza sahibi Hasan Dönmez, kentte fark yaratmayı hedeflediklerini söyledi.

Ada Concept, Havaalanı Kavşağı’nda ikinci mağazasını açtı. Daha önce ilk mağazasında, özgün dekorasyon ürünleriyle Çanakkale’ye hizmet veren Ada Concept, ürün skalasını genişlettiği ikinci mağazası ile kentte fark yaratmayı hedefliyor.

Mağaza sahibi Hasan Dönmez, “Burası ikinci mağazamız. Diğer mağazadan farklı olarak koltuk satışımız da var. Bizim yaptığımız ürünlerle uyumlu ürünler. Proje işlerimize de devam ediyoruz, otel ve restoranlar gibi. Burada aydınlanma ürünlerine çeşitlilik de vermiş olduk. Yeni mağazamızla kendimizi ispatlayacağımızı düşünüyoruz. Bu yüzden böyle bir yatırım yaptık. Bizim farkımız şu; sizin istediğiniz şekil ve ölçülerde istediğiniz ürünleri ortaya çıkarıyoruz. Beğendiğiniz her şeyi evlerinizde uygulayamıyorsunuz. Biz onu sizin alan ölçülerinize uyduruyoruz. Sürekli yeni modeller peşindeyiz. Ürünlerimizde ağaç, kereste gibi maddeler kullanıyoruz.” diye konuştu.

Yıldız Sağlam

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech