Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Ãœyelik
Ãœye GiriÅŸi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ãœniversite ile sanayi el ele

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi

Çanakkale Onsekiz Mart Ãœniversitesi (ÇOMÃœ) ile Kale Grubu arasında bir süredir yürütülen Ãœniversite – Sanayi iÅŸ birliÄŸi çalışmaları sonucunda, ÇOMÃœ ve Kaleseramik Çanakkale Kalebodur Ser. San. A.Åž. arasında Ãœniversite-Sanayi iÅŸ birliÄŸi çerçeve protokolü imzalandı.

Çanakkale Onsekiz Mart Ãœniversitesi’nin haberine göre; ÇOMÃœ paydaÅŸlarıyla olan iliÅŸkileri farklı alanlarda hızla devam ediyor. Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Erdem ve Prof. Dr. Süha Özden ile Proje Koordinasyon Merkezi’nin organize ettiÄŸi toplantılarda, Ãœniversitemiz ile Kale Grubu arasında bir süredir yürütülen Ãœniversite – Sanayi iÅŸ birliÄŸi çalışmaları sonucunda, ÇOMÃœ ve Kaleseramik Çanakkale Kalebodur Ser. San. A.Åž. arasında Ãœniversite-Sanayi iÅŸ birliÄŸi çerçeve protokolü imzalandı.

İmza töreni, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Kaleseramik Çanakkale Kalebodur Ser. San. A.Ş. Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Süleyman Soysal’ın bir araya geldiği görüşmede gerçekleştirildi. Törende, Proje Koordinasyon Merkezi Koordinatörü Doç. Dr. Ali Şahin Örnek ve Kaleseramik Arge Merkezi Direktörü Dr. Kağan Kayacı da hazır bulundular.

İmzalanan çerçeve protokol ile Üniversitemiz ve Kaleseramik Çanakkale Kalebodur Ser. San. A.Ş. arasında ortak proje, AR-GE çalışmaları, staj hareketleri, ortak lisansüstü programlarının açılması ve kongre, sempozyum vb. konularda işbirliği çalışmaları yürütülmesinin temelleri atılmış oldu.

Üniversitemizde, imzalanan bu protokol ile çerçevesi belirlenmiş konularda işbirliği faaliyetlerinin arttırılması amaçlanıyor. Proje Koordinasyon Merkezi, Kaleseramik’le ortak çalışma alanlarında etkin rol oynayacak olup işbirliği fikirlerinizi beklemektedir.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech