Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özdurak gönderilemedi

Çanakkale Belediyespor’u Vestel Venüs

Çanakkale Belediyespor’u Vestel Venüs Sultanlar liginden düşürme başarısı gösteren Başantrenör Üzeyir Özdurak hâlâ kulüpten gönderilemedi. Sezonun bitmesine, takımın ligden düşürmesine karşın Özdurak, karşılıklı anlaşıp kenti terk etmiyor.

Çanakkale Belediyespor Kulübü Başkanı İsmet Güneşhan, oybirliği olmaksızın Özdurak’ın sözleşmesini kendi isteği üzerine, iki yıl uzatan sözleşmeyi imzalayan isim olmuştu. Takımın kötü gidişin ardından yönetim ve başkan kan değişikliğine gitme kararı almış, kulüpten gitmesi istenen Üzeyir Özdurak ise ısrarla gitmeyeceğini belirtti. Sözde Başantrenör Üzeyir Özdurak, “Sözleşmem var. Gönderemezsiniz, gitmiyorum” deyince Türkiye’de bir ilk yaşandı ve Özdurak’a izin verildi. Takım yardımcı antrenör tarafından gruplara götürüldü. Sultanlar Ligine veda eden Belediyespor, Özdurak’tan hala kurtulamadı.

ÇANAKKALE VOLEYBOLU ÇOK SEVDİ…

Çanakkale Belediyespor’un öncülüğünde, kent halkı voleybolu çok sevdi. Takım küme düşmeye oynadığı maçlarda bile taraftarlar salonu doldurdu. Çanakkale voleybol izleyicisi, kendi alanında liglerin en centilmen taraftarı olarak biliniyor. Şimdi Belediyespor yönetimine büyük bir görev düşüyor. Kent halkının bu sevgisine yakışır bir takım kurarak, yeniden Sultanlar Ligine çıkmayı hedeflemektir.

Çanakkale halkının katkıları ile Çanakkale Belediyespor’dan ekmek yiyen Özdurak, tüm iyi davranışlara olumsuz yanıt verdi. Kulübün ve özellikle Başkan İsmet Güneşhan’ın kendisine önemli ölçüde imkanlar sağlamasına karşılık olarak da makul ölçülerde önerilen sözleşmeyi fesih tekliflerine hep olumsuz yanıt vermeye devam ettiği belirtildi. Kulüp yönetimleri, Özdurak’ın, her istediğini yerine getirmiş, büyük bedeller ödeme pahasına her yıl hocanın getirdiği oyuncuları göndermek zorunda kalmıştı.

Güngör Yıldız

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech