Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cumhur İttifakından İsrail Protestosu

Ak Parti İl Başkanlığı

Ak Parti İl Başkanlığı tarafından İsrail’in Filistin’de uygulamış olduğu kanlı politikalara karşı İskele Meydanı’nda protesto düzenlendi. Düzenlenen protestoya MHP İl Başkanı Hakan Pınar’da destek verdi. Vatandaşlarda “Katil İsrail, İş Birlikçi ABD” sloganları ile protestoda yer aldılar.

Dün saat 16.00’da gerçekleşen protestoya Ak Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız, MHP İl Başkanı Hakan Pınar, Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek ve vatandaşlar katıldı.

“İsrail Şiddeti Politika Haline Getirmiştir”

Düzenlenen protestoda MHP İl Başkanı Hakan Pınar, “ABD Başkanı Donald Trump’ın 6 Aralık 2017 tarihinde Kudüs’ü İsrail’in başkenti ilan etmesiyle huzur ve sükunet bozulmuştur. İsrail şiddetle, terörü politika haline getirmiştir. Masum Filistinli kardeşlerimizin hakları katledilmişti. Sonuç olarak katil bir devlet olduğunu hem resmileştirmiş hem de belgelendirmiştir” dedi.

“BM Kararları İhlal Edilmiştir”

Ak Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız, “ABD bu girişimiyle BM’nin kararlarını açıkça ihlal etmiştir. Bölgede bir arabulucu değil açıkça taraf olmuştur. ABD’nin hayata geçirdiği sorumsuz ve hukuksuz girişim Ortadoğu’da kan ve göz yaşı doğurmuştur. Hakları ihlal edilen Filistinli kardeşlerimizin onurlu davranışlarını savunuyoruz” açıklamalarında bulundu.

Tunahan Ünsal

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech