Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Balkan, “Bu kente hizmet ibadettir”

İyi Parti Milletvekili Aday

İyi Parti Milletvekili Aday Adayı İsmet Balkan, Cumartesi günü İyi Parti İl Başkanlığında basın toplantısı yaparak gündeme dair değerlendirmeler yaptı.

İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı İsmet Balkan Cumartesi günü İYİ Parti İl Başkanlığında basın açıklaması düzenledi. Düzenlenen basın açıklamasına partililer yoğun ilgi gösterdiler.

“BÜYÜK BİR ZENGİNLİĞİN ÜZERİNDEYİZ”

Balkan yapmış olduğu açıklamada, “Büyük bir zenginliğin tam üzerinde bulunmaktayız. Basiretsiz politikalar sonucu dünyanın sayılı müreffeh şehirlerinden biri olamıyoruz. Bırakın geliştirmeyi, mevcut doğal güzelliklerimizi, toprağımızın temiz kalmasını dahi ne yazık ki iktidardaki zihniyetten korumaya çalışıyoruz. Daha düne kadar Gökçeada gibi bir cennet adayı, madencilere peşkeş çekeceklerdi. Çok şükür ki sağduyulu vatandaşlarımızın tepkisi ile geri adım atmak zorunda kaldılar. Ama biliyoruz ki vazgeçmediler. İşte bütün bu olaylar bu şehrin sakinleri gibi beni de çok rahatsız ettiğinden siyasette daha etkin bir yol izlemeye karar verdim. Neredeyse 20 yıla yaklaşan siyasi tecrübemle bütün bu kötülerin karşısına iyilerle birlikte durmam gerektiğine inandım. Bu sebeple de partili arkadaşlarım ve ailemin de onay ve destekleriyle İYİ Parti’den Çanakkale Milletvekili aday adayı oldum.

“BU TOPRAKLARIN EVLADI OLMAK BANA NİMETTİR”

1966 yılında huzur dolu bu şehirde dünyaya geldim ve neredeyse o günden beride bu şehre kendimi borçlu hissettim. Bir coğrafya düşününki tanrı bütün nimetlerini orada yaşayanlara bolca bahşetmiş olsun ve çocukluğunuzda bu şehrin sokaklarında oynayarak geçsin. İşte bana bu kadar güzel şey yaşatan bu toprakların evladı olmak, tanrının bana bir nimetidir. Bu topraklara hizmet etmek benim için tanrıya ibadettir.” dedi.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech