Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tabiplerde bayrak değişimi

Çanakkale Tabip Odası Başkanlığını

Çanakkale Tabip Odası Başkanlığını 2 yıldır yürüten Güleda Erensoy, önceki gün bayrağı Eftal Yıldırım’a devretti.

Çanakkale Tabip Odası geçtiğimiz günlerde yapılan 15. Dönem Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın ardından yeni yönetimini seçti. 2 yıldır başkanlık görevini yürüten ve tabipler için emek veren Güleda Erensoy, yeni başkan Eftal Yıldırım’a mazbatasını takdim etti.
Mazbata tesliminde konuşan Erensoy; “Kurulu devredeceğimiz için mutluyuz. Çünkü arkadaşlarımıza güveniyoruz. Etkin demokratik hekimlerin yeni grubuna bu dönemde başarılar diliyoruz. Yeni arkadaşlarımızın hepsi hekimlik değerlerine sonuna kadar bağlı.”dedi.

“AYNI ÇABA İLE…”
Yeni yönetim adına konuşan TTB Çanakkale Başkanı Eftal Yıldırım; “Çanakkale Tabip Odası’nın 2018-2020 yılları için genel kurul tarafından yeni ekip olarak belirlenmiş durumdayız. Biz bu görev değişimini nöbet değişimi olarak düşünüyoruz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da sağlık ortamının içinde bulunduğu sorunlara yönelik çaba ve katkı içinde olacağız. Önceki yönetime emek ve özverileri için teşekkür ediyorum. Aynı çaba ile devam etmeye çalışacağız. Umarım bugün başladığımız gibi dönemin sonunda daha iyi sağlık koşulları ile bir arada oluruz.” dedi.

Yıldız Sağlam

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech